Често задавани въпроси | Бижута Hugasian

Често Задавани Въпроси

Как да се свържа с представител на Бижутa HUGASIAN?

Управител: 359 888 623 888
E-mail: hugasian@abv.bg 

Как да направя поръчка на бижу от магазина на Бижутерия Hugasian?

  1. Разгледайте каталога на магазин за бижута HUGASIAN , можете да се обадите за консултация по телефона и заповядайте на място в магазина на адрес град Варна, бул. „Княз Борис 1“ N 44 a;
  2. Направете поръчка на място в магазина ни, като ние ще ви консултираме за вашите правилни размери и възможните варианти на модел на изделието!
  3. Ако сте си харесали бижу от нашия каталог, заповядайте да получите своето бижу и се насладете на изяществото, което предлагаме!
  4. Можете да се свържете с нас и да оформим поръчката по телефона, ако сте си харесали изделие или се колебаете за конкретен модел, ние ще ви консултираме, а да получите стоката и платите на място в магазина!
  5. Може да направите запитване по VIBER на тел 0885 988 233 като напишете референтен номер на изделието.
  6. Ако нямате възможност да дойдете лично, може да направите поръчка по телефона като изпратите свои представител да купи изделието вместо вас или може да платите по банков път, а ние да ви изпратим бижуто с куриерска фирма, като предварително сме уговорили и уточнили модела и размера на изделието!  

Как мога да платя?

Метод за плащане е на място в магазина на HUGASIAN в брои, карта или по банков път.  Адрес град Варна, бул. „Княз Борис I “ N 44 a.  диагонално на  църква свети НИКОЛА на главната пешеходна алея.

Мога ли да върна продукта?

Да при наличие на някои от изброените в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ параметри за отказ или при производствен дефект се обадете на посочените телефони за допълнителна информация.

Ръчна изработка ли са бижутата?

Да. Бижутата, които се предлагат от магазина HUGASIAN са ръчно изработени от нашите майстор-бижутери и са придружени със сертификат за качество. Скъпоценните и полускъпоценните камъни, които използваме са с гарантиран произход от безконфликтни зони.

Мога ли да поръчам продукт по телефон или онлайн?

HUGASIAN < hugasian.bg > е фирмен сайт с положен каталог на продукти. Всички продажби се извършват в магазина на фирмата на адрес, град Варна, бул. „Княз Борис  I “ N 44 a. Можете да се свържете с нас на посочените телефони за да получите информация за конкретен модел и да поръчате бижута по телефона .
Вариантите за закупуване от разтояние се осъществяват като :
Изпратите ваш представител да купи изделието в магазина 
Заявите куриер за покупка от ЕКОНТ
Заплатите изделията по банков път
Здължително е предварителна консултация с наш служител уточнение на модела, размера и цената на бижутата, име и адрес на получателя.

тел за поръчки и консултация: 0885988233 за информация относно даден продукт

                                                                    0888 623 888  упеавител

ПРИ ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА ПО ТЕЛЕФОН И ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ МОЛЯ СЛЕДВАЙТЕ УКАЗАНИЯТА
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА 

ИМЕ НА ПОЛУЧАТЕЛ:   „МЕРИ 2005“ ЕООД
BIK НА ПОЛУЧАТЕЛ  :    UBBSBGSF
IBAN :               BG55UBBS88881000033323
ОСНОВАНИЕ ЗА ПРЕВОД :
вариант 1 : ЗАКУПУВАНЕ
 НА ИЗДЕЛИЕ
вариант 2 : КАПАРО ЗА ИЗДЕЛИЕ
вариант 3 : ДОПЛАЩАНЕ ЗА ПОКУПКА НА ИЗДЕЛИЕ