Бижута Хугасян

 
Фирма HUGASIAN е основана през 1990 г. от майстор-бижутер Карло Хугасиян, потомствен бижутер от 1935 г. HUGASIAN е семейна фирма вече трето поколение .
Ние предлагаме бижута от злато, сребро и диаманти. Бижута със скъпоценни и полускъпоценни камъни . Изработваме златни бижута, годежни пръстени с диамант , венчални халки от злато, венчални халки от сребро по модели на клиента. 

Разполагаме със собствена технологична база с висококвалифицирани специалисти , затворен производствен цикъл с фирмен магазин в град Варна на адрес:
МАГАЗИН  1  : бул." Княз Борис I " № 44 А ( в близост до църква Св. Николай Чудотворец ).  

Изпълняваме индивидуални поръчки, скулптори от злато и сребро, и бижута уникати.
HUGASIAN предлага услуги, като обмяна и изкупуване на злато, ремонти, реставрация, позлатяване, посребряване и изкуствено застаряване на бижута.

Ние разбираме, че купуването на бижута понякога е голямо решение и ценна инвестиция за бъдещето. За това ви предлагаме експертно мнение и съвети, когато търсите сребърни и златни пръстени, обеци, висулки, колиета и комплекти. Споделете с нас мечтите си, когато избирате годежен пръстен или сватбена халка. Ще ви предложим богат избор от диамантени пръстени и годежни пръстени с цирконий, които по ваше желание можем да гравираме с послание. За големия ден изберете от нашия каталог венчални халки от злато, с цирконий или други камъни, които ще се превърнат във  вечен знак за принадлежност и любов. Изработваме по ваш проект и визия бижута и скулптури от сребро и злато. Вашите идеи могат да се превърнат в бижута уникати. Стремим се да ви обслужваме качествено и да ви предлагаме бижута, които да ви носят възхищение и гордост.  
 
“ Бижутата са онова малко нещо, което има силата да те накара да се чувстваш единствен.”

МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 888 623 888 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg2020, Всички права запазени. Създаване на сайтове и оптимизация: VarnaWeb.bg facebook Google+