Бижута Хугасян 

Блог


Диамантът Кулинан - Голямата звезда на Африка Диамантът Кулинан - Голямата звезда на Африка
Диамантите Кулинан или Голямата и малката звезда на Африка са част от церемониалните бижута на британската кралска фамилия. Научете повече за най - големите бели и безупречно нарязани диаманти Кулинан 1 и Кулинан 2, пазени в бисквитена кутия по време на Втората Световна война.
Проклятието на Диамантът на ХоупПроклятието на Диамантът на Хоуп
Най - посещаваният експонат на американския музей Смитсониан носи тривековно проклятие, докато един ден известният бижутер Хари Уинстън не го дарява на музея. Разберете повече за един от най - известните диаманти, на които са преписвани много човешки съдби с фатален край.
Наистина ли диамантите са редки? История и митове!Наистина ли диамантите са редки? История и митове!
Кой има заслуга за популяризирането на диамантите? Реклама по холивудски превръща диамантите в най - желаните скъпоценни камъни за годежен пръстен. Hugasian.bg развенчава някои от митовете за диамантите.
Диамантът - символ на живота или на любовта?Диамантът - символ на живота или на любовта?
Какво символизира диамантът за древните египтяни и гърци? Подарил ли е Кришна на Radha небезизвестния диамант Кохинор и още любопитни митове и легенди за диамантите. Страхотни предложения на Hugasian - диамантени пръстени и диамантени обеци.
Традиции и сватбени бижута по светаТрадиции и сватбени бижута по света
Традициите при сватбените бижута в четири екзотични дестинации: гръцката сватбена корона Стефана, ирландският пръстен Claddagh с тройна символика, индийското колие Mangalsutra, предпазващо от злото и китайските гривни с дракон и феникс.
Индийските сватби - пиршество за очите и душатаИндийските сватби - пиршество за очите и душата
Индийските сватби са невъзможни без изобилие от декорации, цветове, музика и красиви сватбени бижута. В сезона на сватбите Хугасян, фирма за златни и сребърни бижута, ще сподели с вас любопитни подробности за традиционните индийски сватби.
5те най - актуални тенденции при сватбените бижута5те най - актуални тенденции при сватбените бижута
Най - горещите тенденции при сватбените бижута, които определено ще ви грабнат. Големи обеци, флорални ленти за коса, пищни колиета, които покриват целите рамене и нестандартни цветни божута са най - търсени и предпочитани от съвременните булки, които искат да се отличават със стил и индивидуалност.
Сватбените тенденции за бижута, вдъхновени от Меган МаркълСватбените тенденции за бижута, вдъхновени от Меган Маркъл
Дълго ще се говори за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Бижутата, които носи бившата актриса и сегашна дукеса на Съсекс се превърнаха в тенденции, след всяка нейна поява избраните от нея бижута се разпродават за часове. Всяка булка търси рокля с А-силует и елегантни диамантени обеци.
Сватбените халки на най - прочутата двойкаСватбените халки на най - прочутата двойка
Още подробности за най - известната и обсъждана двойка тези дни! Принц Хари и Меган Маркъл спазиха традицията за брачни халки от уелско злато и нарушиха традицията мъжът от аристократично потекло да не носи халка.Страница 1 2 3 4 5 6 7 8
Архив

Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017
Май 2017
Декември 2016


2018
2017
2016
2015


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТЕГОРИИ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Доставка
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 0885/988 233
Магазин 2: Варна, бул. „Вл. Варненчик“ 7; Тел.: 0882/692 610
Офис: 052/608405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg


2018, Всички права запазени. facebook Google+