Бижута Хугасян 

Блог


Какви подаръци са подходящи за кръщенеКакви подаръци са подходящи за кръщене
В сезона на кръщенетата сме и ако вече имате покана за кръщене сте изправени пред дилемата "Какъв подарък е подходящ за кръщене"? В много от случаите хората избират класическото златно кръстче като перфектният подарък, но ние можем да ви предложим и много други алтернативи. Рагледайте нашите идеи за подарък за кръщене на момче или на момиче.
Сребърни бижутаСребърни бижута
2016 г. е високосна и ето защо забелязваме завишен интерес и продажби на бижута от сребро. Среброто е метал на емоциите и душевния ум, насърчава любовта и изцелението. Разгледайте нашите предложения за уникални сребърни бижута, обици, пръстени и сребърни комплекти. За всяка онлайн поръчка на бижута от сребро получавате отстъпка от 30%.
Бижута с диамантиБижута с диаманти
Когато говорим за бижута с диаманти, камъкът е най-важното и скъпото в тях. Когато избирате бижу, трябва да знаете какви цвят, чистота, тегло и шлифовка има диаманта. Тези характеристики определят стойността на камъка. Каратът на камъка при диамантеното бижу е от първостепенно значение. Това всъщност е мярка за тегло - колкото по-голям е каратът, толкова по-голям е диамантът и съответно по-скъпо бижуто.
Златни бижута за абитуриентиЗлатни бижута за абитуриенти
Традиционните бижута за бала са от масивно злато или сребро, подарък от роднините. Но в последните години момичетата повече залагат на леките, цветни бижута, а бижутата с диаманти стават все по - популярни. Разгледайте нашите специални предложения от подходящи за абитуриенти златни бижута
Четирилистната детелина – символ на щастие и късметЧетирилистната детелина – символ на щастие и късмет
Вижте как това нежно полско растение се е превърнало в универсален знак за късмет и благополучие и защо това е един от талисманите, които се носят най-често като бижу.
 Гривна с червен конец – моден накит, съчетан с древна традиция Гривна с червен конец – моден накит, съчетан с древна традиция
Носенето на червен конец на ръката за здраве и късмет е обичай с дълбоки корени. В днешно време, традицията успешно се преплита с модата и гривните с червен конец са се превърнали в задължителен моден аксесоар.
 Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за перфектна визия? Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за перфектна визия?
За да изглеждате винаги добре с дрехите и накитите си е нужно единствено и само да спазвате едно-единствено правило – бижуто не само трябва да подхожда на тоалета, то трябва да го допълва. Вижте няколко прости съвета, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящото бижу за всяка дреха!
Начинът, по който носите пръстен разкрива характера - 2 частНачинът, по който носите пръстен разкрива характера - 2 част
Миналата седмица Ви споделихме “Какво разкрива за нас начинът по който носим пръстените си?” и описахме значението за различното положение върху пръстите на дясната ръка. Днес ще Ви разкрием какво издава за личността Ви, разположението на пръстените върху лявата ръка.
Как начинът, по който носите пръстен разкрива характера Ви?Как начинът, по който носите пръстен разкрива характера Ви?
Пръстените не са просто красиви украшения, с които покриваме ръцете си. Някои пръстени носят своя собствена символика, но винаги начинът по който ги носите разкрива много за Вас и Вашата личност.Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Архив

Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017


2018
2017
2016
2015


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 359 885 988 233
Офис: 359 52 608 405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg
            hugasian@abv.bg


2019, Всички права запазени. facebook Google+