Бижута Хугасян

 

Блог


 Гривна с червен конец – моден накит, съчетан с древна традиция Гривна с червен конец – моден накит, съчетан с древна традиция
Носенето на червен конец на ръката за здраве и късмет е обичай с дълбоки корени. В днешно време, традицията успешно се преплита с модата и гривните с червен конец са се превърнали в задължителен моден аксесоар.
 Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за перфектна визия? Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за перфектна визия?
За да изглеждате винаги добре с дрехите и накитите си е нужно единствено и само да спазвате едно-единствено правило – бижуто не само трябва да подхожда на тоалета, то трябва да го допълва. Вижте няколко прости съвета, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящото бижу за всяка дреха!
Начинът, по който носите пръстен разкрива характера - 2 частНачинът, по който носите пръстен разкрива характера - 2 част
Миналата седмица Ви споделихме “Какво разкрива за нас начинът по който носим пръстените си?” и описахме значението за различното положение върху пръстите на дясната ръка. Днес ще Ви разкрием какво издава за личността Ви, разположението на пръстените върху лявата ръка.
Как начинът, по който носите пръстен разкрива характера Ви?Как начинът, по който носите пръстен разкрива характера Ви?
Пръстените не са просто красиви украшения, с които покриваме ръцете си. Някои пръстени носят своя собствена символика, но винаги начинът по който ги носите разкрива много за Вас и Вашата личност.
 Само за мъже: какво искат жените за св. Валентин Само за мъже: какво искат жените за св. Валентин
Мъже, дискусията “за”, или “против” св. Валентин е напълно безсмислена! Знайте едно – всяка жена би била поласкана, да получи неочакван подарък за празника на влюбените. Ето някои идеи за подарък - бижу за да зарадвате любимата.
 Бижута за 2016 – година на Червената Огнена Маймунa Бижута за 2016 – година на Червената Огнена Маймунa
Носенето на бижута никога не е било еднозначно – някои накити разкриват обществено положение, други са талисмани, а трети носим при специални поводи – били те астрологически, лични, или социални. Разберете какви бижута ще Ви донесат късмет в годината на маймуната.
7 бижута които всяка жена трябва да има7 бижута които всяка жена трябва да има
Модата в бижутата се мени толкова често, колкото и модата в дрехите. И все пак има няколко вида украшения, които са вечна класика и прекрасно допълнение към гардероба на всяка жена. Вижте кои са те.
Как да изберем колие или гердан според деколтето на дрехата?Как да изберем колие или гердан според деколтето на дрехата?
Новогодишната нощ наближава и независимо дали е у дома, на ресторант, или в дискотека, всяка от нас със сигурност е подбрала по-специален тоалет за случая. Вече сме описвали как да изберем обеци, които най-добре подхождат на формата на лицето ни, както и основен гид, за това как да изберем правилният тип бижу за празника. Днес ще се задълбочим малко в празничната тема и ще опишем основните видове деколтета на блузи и рокли и бижутата, които ги допълват най-добре.
Само за мъже: 4 съвета при избор на бижу за подарък на любимата женаСамо за мъже: 4 съвета при избор на бижу за подарък на любимата жена
Бижуто е един от най-прекрасните подаръци, с които може да зарадвате една жена - не само за Коледа, но и при всеки специален повод. Ето няколко прости и лесни съвета за това как да изберете накит, който любимата ще носи с удоволствие.Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Архив

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 888 623 888 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg2020, Всички права запазени. facebook Google+