Бижута Хугасян 

Блог


Как да изберем перфектните венчални халки?Как да изберем перфектните венчални халки?
Когато избираме годежен пръстен, определено фокусът е върху дамата, но дойде времето за покупка на венчални халки, изборът трябва да е съобразен и с двамата партньори. Ето един кратък наръчник как да изберем красиви и удобни венчални халки.
Как да изберем стилни и удобни бижута за работа? (Втора част)Как да изберем стилни и удобни бижута за работа? (Втора част)
Миналата седмица път публикувахме първата част на статията за най-подходящите бижута за офиса и работното място. В предната статия описахме някои основни правила за накитите в работната визия и се спряхме подробно на най-подходящите обеци и пръстени за работа. Днес е време да разгледаме и другите видове бижута и аксесоари като златните колиета, които стоят стилно и ще завършат перфектно вашата професионална визия.
Как да изберем стилни и удобни бижута за работа?Как да изберем стилни и удобни бижута за работа?
Ако започвате нова работа в компания със строги изисквания относно външния вид и облеклото, искате да ви възприемат като професионалист, или просто искате да се чувствате комфортно в работния ден, тази статия ще ви помогне да изберете правилните бижута. Прочетете кои са най-подходящите бижута за офиса, както и какво да избягвате, ако искате да изглеждате стилно на работа.
Какъв тип обеци да изберем, според формата на лицето?Какъв тип обеци да изберем, според формата на лицето?
Миналата седмица писахме за модните тенденции в златната бижутерия за сезон есен-зима 2015/2016. Но тенденциите са едно нещо, а личния стил – съвсем друго. Бижу, което стои разкошно на една жена, може да не е подходящо за друга. Това важи, като че ли с най-голяма сила при обеците, и украшенията, които обграждат лицето. Различните модели могат да прикрият недостатъците ни, или напротив – да ги подчертаят съвсем.
Модни тенденции при златните бижутта за есен-зима 2015/2016Модни тенденции при златните бижутта за есен-зима 2015/2016
Тази зима при бижутата, както и при дрехите се завръщат романтичните ретро модели, вдъхновени от хипи модата, от 70-те, обемните вериги от 80-те, както и бижутата с камъни. Ето няколко тренда в златните бижута от новия сезон, в които всяка модерна жена може да намери себе си и своя стил.
Най-популярните форми на диамантитеНай-популярните форми на диамантите
След като написахме подробен пост за това какво да следим, за да изберем качествен годежен пръстен с диамант, днес решихме да се спрем малко по-подробно на формата на самия камък. Формата на диаманта предопределя как ще отразява светлината. Освен това, различните форми подхождат на различен тип ръка, а и всяка жена има свой собствен стил, така че формата на диаманта е важен фактор, когато изскате да изберете точния годежен пръстен за любимата жена.
 Как да изберем годежен пръстен с диамант Как да изберем годежен пръстен с диамант
Миналата седмица написахме кратък наръчник за това как да изберем точния годежен пръстен с диамант за любимата жена. Това беше кратка статия, която покрива някои основни въпроси относно избирането на точния пръстен – като материал, форма и модел на пръстена съобразени с личния вкус на избранницата ви. Днес сме събрали малко по-подробна информация за това как да изберем годежен пръстен с диамант.
Само за мъже: как да изберем точния годежен пръстенСамо за мъже: как да изберем точния годежен пръстен
Когато става въпрос за избиране на годежни пръстени, може да намерите тонове информация за материалите на халката, качеството на диамантите и символиката на другите видове скъпоценни и полускъпоценни камъни. Сред това море от факти за видовете годежни пръстени обаче, има изумително малко наистина ПОЛЕЗНА информация за това как да изберете такъв, който ще се хареса и пасне на вашата избранница.
Годеж,  сватби и обичаи Годеж, сватби и обичаи
Годеж, года – означава полза. Произлиза от санскрит - древен индо-арийски език. Самата дума е gadya, и означава обвързване между кандидат съпрузи. Обикновено годежът започва с подарък на годежен пръстен в знак на желанието на кандидат съпрузите да се обвържат. Разгледайте нашата колекция от ръчно изработени годежни пръстени.Страница 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Архив

Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017


2018
2017
2016
2015


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 359 885 988 233
Офис: 359 52 608 405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg
            hugasian@abv.bg


2019, Всички права запазени. facebook Google+