Бижута Хугасян

 

Блог


Диамантът Орлов  - история за любов и властДиамантът Орлов - история за любов и власт
Легендите и историята разказват за диаманта Орлов. Спечелил ли е Орлов сърцето на Екатерина Велика? Къде можете да видите камъка днес? Хугасян за страстта към красивите скъпоценни камъни и страхотни предложения за празничните дни.
Жълтият диамант на ТифаниЖълтият диамант на Тифани
В поредицата " Най - известните диаманти " ще Ви разкажем за звездното минало на най - големия жълт диамант в Америка, когато Одри Хепбърн налага своя стил и участва в най - успешната реклама на бижутерия. Не пропускайте стилните предложения на Хугасян за зашеметяваща визия през коледните празници.
Ник Джонас и Приянка Чопра - 3 дeна сватба с фойерверки и боливудски танциНик Джонас и Приянка Чопра - 3 дeна сватба с фойерверки и боливудски танци
Хугасян заровени в новините за тридневната американско-индийска сватба на Джонас и Чопра в индийски замък, годежните и сватбените им пръстени и много бляскави предложения за красиви златни, сребърни бижута и диаманти за незабравими мигове.
Най - известните диаманти - Диамантът СтогодишнинаНай - известните диаманти - Диамантът Стогодишнина
Поредицата за най - известните диаманти в света продължава с диамант открит преди 32 години с името Стогодишнина, изчезнал в ръцете на тайнствен собственик. Друг розов диамант беше продаден преди броени седмици на търг за рекордните 50 милиона долара. Хугасян за димантените съкровища и предложения за великолепни диамантени подаръци.
Диамантът Кулинан - Голямата звезда на Африка Диамантът Кулинан - Голямата звезда на Африка
Диамантите Кулинан или Голямата и малката звезда на Африка са част от церемониалните бижута на британската кралска фамилия. Научете повече за най - големите бели и безупречно нарязани диаманти Кулинан 1 и Кулинан 2, пазени в бисквитена кутия по време на Втората Световна война.
Проклятието на Диамантът на ХоупПроклятието на Диамантът на Хоуп
Най - посещаваният експонат на американския музей Смитсониан носи тривековно проклятие, докато един ден известният бижутер Хари Уинстън не го дарява на музея. Разберете повече за един от най - известните диаманти, на които са преписвани много човешки съдби с фатален край.
Наистина ли диамантите са редки? История и митове!Наистина ли диамантите са редки? История и митове!
Кой има заслуга за популяризирането на диамантите? Реклама по холивудски превръща диамантите в най - желаните скъпоценни камъни за годежен пръстен. Hugasian.bg развенчава някои от митовете за диамантите.
Диамантът - символ на живота или на любовта?Диамантът - символ на живота или на любовта?
Какво символизира диамантът за древните египтяни и гърци? Подарил ли е Кришна на Radha небезизвестния диамант Кохинор и още любопитни митове и легенди за диамантите. Страхотни предложения на Hugasian - диамантени пръстени и диамантени обеци.
Традиции и сватбени бижута по светаТрадиции и сватбени бижута по света
Традициите при сватбените бижута в четири екзотични дестинации: гръцката сватбена корона Стефана, ирландският пръстен Claddagh с тройна символика, индийското колие Mangalsutra, предпазващо от злото и китайските гривни с дракон и феникс.Страница 1 2 3 4
Архив

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 882 692 610- управител
E-mail: hugasian@abv.bg2020, Всички права запазени. facebook Google+