0

Your Cart

Бижута според стила и вкуса

Бижутата се носят от векове като средство за подобряване на външния вид, както и за изразяване на личния стил и допълнение към визията. Има разнообразни бижута от обикновени, изработени от стомана, метал и сплав, до такива със скъпоценни камъни и диаманти. Всички те са страхотен начин да покажете женствеността си, като стилът на всяко едно се запазва години наред. За щастие днес имаме широка гама от стилове, от които можете да изберете. Всички видове, като започнем от евтини бижута, прекалено скъпите диаманти и злато, колиета, гривни и обеци, се изработват във всякакви различни размери и форма. Всеки обича да носи бижута, но знаете ли, че избраната от вас форма и стил на бижуто има голямо значение, тъй като то може да подобри значително външния ви вид и да изрази спецификата на всеки. Ето няколко съвета за избора на бижута, които ще допълнят вашите специфични черти:
Колиетата подобно на облеклото, могат да променят височината ви, като създават визуална илюзия. Ако сте в мини размер и искате да си придадете по-висок вид, изберете колиета, които са по-дълги. Колиета с V-образна или Y-образна форма, придават на деколтето ви по-широк вид, а това от своя страна носи илюзията, че сте по-висока отколкото наистина сте. А какво трябва да разгледате, ако сте висока и искате да изглеждате по-ниска? Ако това сте вие, тогава трябва да изберете огърлици, които са къси, например 10 сантиметра Колиетата чокър също могат да ви помогнат в мисията да изглеждате по-ниски. Когато избирате бижу, също трябва да помислите за това колко са големи и плътни, дали има висулка към тях. Ако сте дребнички, по-големите бижута може да не са напълно подходящи за вас, тъй като те ще изпъкват прекалено много и ще стоят грубо на врата ви. В такъв случай по-добър вариант е да се фокусирате върху нещо по-деликатно и нежно. Въпреки това, на по-ниските хора може да не им отива толкова бижута с големи размери, това зависи много от индивидуалните черти, формата на тялото на всяка една жена.
Обеците: Изборът на обеци зависи от формата на лицето ви. Различните видове обеци, могат да ви служат, за да прикриете някое несъвършенство. Когато говорим за форми на лицето, имаме предвид основните форми – кръг, правоъгълник, сърцевидна, овална или квадратна форма. Тези с овално лице са най-облагодетелствани, защото могат да носят почти всеки стил. Този тип лице е стандартно и страхотно се съчета с всякакъв вид обеци. Ако лицето ви е закръглено обаче, за да не подчертаете пълнотата му, стойте далеч от кръглите обеци, тези тип халки. За този тип лице са подходящи дългите, квадратите или правоъгълни обеци, те ще ви помогнат да го удължите. Лицата с форма на сърце, са тези които са с най-тясна линия на челюстта и затова, ако искате да предадете илюзия, че брадичката ви е по-широка, сложете по-малки на размер обеци.
Гривни и пръстени: Много пъти, често имаме колиета и обеци, но искаме новата ни гривна или пръстен да е в съчетание с тях. Това е страхотно, защото когато доближите ръката до себе си ще се забелязва, че държите на правилната комбинация. При избора на гривна и пръстен, вземете предвид вашите пропорции, дали сте с големи или малки китки. Ако сте с малки, тогава големите гривни може да не ви стоят добре, както и да не са ви удобни. За вас най-подходящи могат да са деликатните, тънки гривни. От друга страна, ако сте с големи на размер кости или пък дори средни по размер, в такъв случай дебелата гривна може да е вашето бижу. Когато избирате пръстените си, помислите за това каква е формата на пръстите ви. Дълги и елегантни ли са или къси и набити? Когато прецените размера си ще можете не само да закупите по-красиво бижу, което да отива на формата на ръката ви, но и да го носите с удоволствие. При по-дебели пръсти е по-добре да закупите по-плътен пръстен и обратното при по-тънки нежен и тънък пръстен. По този начин бижуто може да изпъкне на ръката ви и да бъде забелязано.
Винаги помнете, когато избирате бижута, водете се по вкуса си! Все пак, всяка покупка носи емоционална облага и изразявате обич към самия себе си. Намирането на бижута, които правилно могат да се съчетаят с облекло ви, е наистина страхотно забаление! Те придават собствен стил и изразяват визията на всяка жената! Можете да го направите и онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.