Сватбени халки: всички модни тенденции на 2022 г

венчални халки | hugasian.bg

Сватбените тенденции за 2022 майсторски съчетават противоположностите: строг минимализъм и артистичен винтидж, неравномерни текстури и перфектна ергономичност. Това е техният чар и вашата индивидуалност.

Нова сватбена мода 2022 г.?

Подобно на любовта, тя изтрива всички ограничения по пътя си. Сватбената мода 2022 е зашеметяваща с цветни инкрустации и необичайни форми. Сякаш по този начин дизайнерите се опитват да компенсират преходността на времето, зад кулисите призовавайки влюбените да живеят ярко и богато. Младоженците се стремят към оригиналност при организирането на сватби, а дизайнерите насърчават това по всякакъв начин. Желанието за индивидуалност вече е прераснало в своеобразен култ в облеклото и аксесоарите. Изглежда, че дизайнерите съчетават несъвместимото: винтидж класика и уличен стил, злато и сребро, неравномерни текстури и перфектна ергономичност. Годежните пръстени вече не са просто бижута, които да представят вашето семейно положение. Днес всеки детайл от пръстена има специална символика, която разказва за вас и вашата любовна история. 

венчални халки купи от hugasian.bg

И така, готови ли сте да обсъдим най-новите бижута?

Европеизация, феновете на комфорта не трябва да се притесняват – класическият „европеец“ не губи своята актуалност, особено в Европа. Простотата с функционалност и практичност, които европейците ценят толкова много, остават в тенденциите в бижутата. Landing Comfort fit прави венчалната халка възможно най-лека и незабележима на пръста. Безспорното предимство е, че продуктът стои сигурно и не се врязва в кожата. Сватбените халки „Европейци“ са чудесни: те се допълват от флорален модел, фигурни прорези, както и малки камъни. Трябва да се отбележи, че рисунката е направена не само от външната, но и от вътрешната страна на пръстена. Това придава на продукта допълнителна интрига.

Двуцветни модели в комбинирано злато

Негласната борба между жълтото и бялото злато приключи! Победителят е приятелството, защото дизайнерите силно препоръчват комбинирането на бял и жълт метал в сватбените аксесоари. Затова, ако не можете да решите, не измъчвайте младоженеца, а по-добре поръчайте златни сватбени халки от комбиниран метал. Двусплавните модели бяло + жълто злато са безспорната тенденция на 2022 г. Тези пръстени са доста гъвкави. Те лесно ще се „сприятеляват“ с други бижута от гардероба ви. А ценителите на лунния метал ще могат да ги носят дори със сребро. В допълнение към практичността, такива пръстени са изключително естетични. YuK ги допълва с кокетни инкрустации по ръба, както и с интересни шарки отвън и отвътре на дръжката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *