Бижута Хугасян

 

Бижута за 2016 – година на Червената Огнена Маймунa

китайския хороскоп 2016Носенето на бижута никога не е било еднозначно – някои накити разкриват обществено положение, други са талисмани, а трети носим при специални поводи – били те астрологически, лични, или социални. Според китайския хороскоп 2016-та попада в знака на Червената огнена маймуна. Разберете какви бижута ще Ви донесат късмет в годината на маймуната.

Няколко думи за родените под знака на Маймуната 

Златни обеци с аметист, цирконий, син топаз и опушен топаз

На 8-ми февруари отбелязваме началото на Китайската Нова година и навлизаме в знака на Червената огнена маймуна. Хората родени през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 попадат под този знак. Маймуните са  интелигентни и артистични. Притежават силна инстуиция, но понякога са непредсказуеми. Известни личности родени под знака на маймуната са: Леонардо да Винчи, Чарлз Дикенс, Лорд байрон, Селин Дион, Том Ханкс, Жизел Бюндхен, Майли Сайръс, Селена Гомез и други.

На снимката: Златни обеци с аметист, цирконий, син топаз и опушен топаз. комбинацията е изключително благоприятна за родените в годината на маймуната.

Какво носи късмет на родените в годината на Маймуната? 

Златен пръстен със син топаз, аквамарин и диаманти

Родените под знака на маймуната трябва да са предпазливи през тази година, както с професионалните, така и с личните си планове, не бива да се доверяват бързо на другите. Ако спазват това годината ще протече гладко за тях.

На снимката: Златен пръстен със син топаз, аквамарин и диаманти. Съчетава най-благоприятните камъни и метали за родените в годината на маймунта.
 
златни бижута през 2016Цветовете, които могат да помогнат на родените под този знак да наклонят везните на съдбата в своя полза са бяло, синьо и златно. Родените под този знак трябва да носят сребърни, или златни бижута през 2016, а скъпоценният камък, който ще им донесе най-голям късмет е топазът, особено синята му разновидност. Топазът се счита и за камъка, носещ материално благополучие.

На снимката: Златни обеци с гранат - прекрасен избор, за тези, които не са родени в годината на маймуната

Какво ни носи късмет, ако не сме родени под знака на Маймуната?

Златна висулка с аметист, розов кварц, цитрин, турмалинЗа всички, които не са родени под знака на маймуната, годината ще е бурна, но успешна. 2016 е перфектна за промяна. Направете си нов фитнес план, поемайте рискове – годината на маймуната ще донесе ентусиазъм и енергия, с които лесно може да осъществите плановете си. Все пак – обмисляйте ходовете си внимателно, защото бързината, с която се случват промените през тази година може да донесе негативи, ако не сте внимателни.

На снимката: Златна висулка с аметист, розов кварц, цитрин, турмалин - прекрасен медалион за годината на маймуната.

Златен пръстен с аквамарин и цирконийЩастливи цветове през годината на маймуната: Червено, оранжево, златно, сребърно и жълто.
Камъни, които носят късмет: гранат, нефрит, розов кварц, жълт кварц(цитрин), прозрачен кварц, аквамарин, аметист, кехлибар, рубин.
Щастливи метали: Злато и сребро.
Късметлийски числа: 4, 6, 9.

На снимката: Златен пръстен с аквамарин и цирконий. Аквамаринът е добър избор за тези, които не са родени под знака на маймуната.

Какви бижута да носим през годината на маймуната? 

Сребърен пръстен с цирконий и аметистВъпреки, че 2016 е високосна и по традиция носим сребро, запознатите с китайския хороскоп твърдят, че в годината на маймуната се носят и златни накити. За щастие, златото е на върха на модата и през 2016 трендът да се носят златни бижута продължава. Ако се вписва в стила Ви, няма да сбъркате да носите златна маймунка – без значение дали висулка, или брошка, тя ще бди над притежателя си.

На снимката: Сребърен пръстен с цирконий и аметист за тези, които предпочитат сребро.
 
Пръстен от жълто злато с рубин и димантиДобре е златото да е съчетано с някой от камъните, които носят късмет в тази година - гранат, нефрит, кварц, аквамарин, аметист, топаз, кехлибар и рубин. В снимките на бижута, които сме приложили към статията са примерни за комбинациите, които ще донесат късмет и сила през годината на Червената огнена маймуна.

На снимката: Пръстен от жълто злато с рубин и диманти.


Прочетете още за годината на огнената маймуна на highviewart.comВиж всички статии

АРХИВ

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015

Свързани продукти

Златни висящи обеци

349.00 лв.
Промо: 314.00 лв.
Златни висящи обеци

Златни Обеци с гранат

440.00 лв.
Промо: 396.00 лв.
Златни Обеци с гранат


Детски златни обеци снежинка

145.00 лв.
Промо: 131.00 лв.
Детски златни обеци снежинка

Обеци от бяло и жълто злато

907.00 лв.
Промо: 816.00 лв.
Обеци от бяло и жълто злато

Детски златни обеци цветя

144.00 лв.
Промо: 130.00 лв.
Детски златни обеци цветя


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 882 692 610 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg©2020 Всички права запазени. facebook Google+