Бижута Хугасян

 

Как да съчетаем стилно дрехите и бижутата си за перфектна визия?

златни бижутаСлучвало ли ви се е да видите чудесна гримирана жена, със страхотен тоалет и приятна прическа, която обаче е сложила ужасно неподходящи накити? Неправилно подбраните бижута и аксесоари могат напълно да разрушат ефекта и от най-стилната дреха.
 
За да изглеждате винаги добре с дрехите и накитите си е нужно единствено и само да спазвате едно-единствено правило – бижуто не само трябва да подхожда на тоалета, то трябва да го допълва. Вижте няколко прости съвета, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящото бижу за всяка дреха!

Снимка: Интернет

сребърни бижутаБижутата в ежедневието

В днешно време най-често в ежедневието си комбинираме удобна блуза с дънки, или клин. Това облекло е леко, позволява динамичност и не ограничава движенията – нищо чудно, че се превърнало почти в униформа на заетите дами. Въпреки спортната кройка, винаги може да придадете елегантност на това съчетание, като добавите бижу.

На снимката: към дънките и семплата блуза спокойно може да сложите златно синджирче с по-обемна висулка, без това да развали визията. Златно бижу: HUGASIAN
 
Ако блузата е изчистен модел, прекрасно допълнение към нея е верижка с висулка – дължината и металът – сребро или злато са според личните Ви предпочитания. Ако пък блузата има твърде много елементи, може да пропуснете колието, за да не изглежда претрупана визията. Заменете верижката със стилен пръстен и малки обеци. Непретенциозните, класичеки модели бижута са най-подходящи и удобни за ежедневието и могат да превърнат и най-семплите дрехи в чудесен тоалет.
 

Бижутата към офисното облеклоБижутата към офисното облекло

Ако работите в среда, в която дрескодът повелява да се носят костюми и ризи, то ще ви се наложи да съобразите и бижутата си с тези дрехи. Като цяло, корпоративният код предполага носенето на по-малко бижута. Златното правило е: не повече от 3 бижута към работния тоалет.

На снимката: Към делови костюм, най-сигурно е да заложите на малки, но стилни обеци и пръстен. Нашето предложение: халки от бяло и жълто злато с цирконий и пръстен от жълто злато с цирконий.

Това може да са: обеци, пръстен и часовник, или пък обеци, гривна и дискретна верижка. При всички положения, в строга работна среда е недопустимо да сложите и колие, и обеци, и гривни и няколко пръстена! Ако носите брачната халка и/или годежен пръстен, най-добре да избягвате носенето на още пръстени ако работите в по-консервативна среда.
 

Бижутата и официалните тоалетиБижутата и официалните тоалети

Ако Ви предстои събитие, което изисква по-официален тоалет, отделете специално внимание на подбора на бижутата. Вижте как да съчетаете колието, с деколтето на роклята. Много дами избират класическа черна рокля за официален повод и това не е случайно – тя дава невероятна свобода – при избора на бижута към нея може да я съчетаете с по-авангардни накити – обемни обеци, колиета с разноцветни камъни, перли – всичко и отива. От друга страна, ако носите по-пищен вечерен тоалет в няколко цвята, заложете на златни или сребърни бижута, с изчистена линия. 

На снимката: Тази коктейлна рокля се съчетава чудесно с по-обемни и екстравагантни обеци от злато, или сребро. Нашите предложения: Висящи златни обеци с цирконий и обеци от жълто злато с черен родий.
 
Има едно неписано правило при избора на накити за официален тоалет и то е: по-малкото понякога е повече! Ако сте решили да сложите обемни висящи обеци, съчетайте ги с нежно колие, и обратното – ако сте избрали малки обеци, смело може да сложите екстравагантна огърлица. Естествено, количеството и вида на бижутата също зависят и от естеството на събитието.

Спортни дрехи и бижутаСпортни дрехи и бижута

Понякога в свободното време няма нищо по-приятно от това да сложиш анцуг и маратонки! Спортните дрехи са невероятно удобни, но когато ги носим, трябва да имаме предвид, че те не стоят добре с всички бижута. Най-добре, ако сте решили да си облечете комплекта за йога, например, да се ограничите до малки семпли обеци.

На снимката: Спортен екип за свободното време. Нашето предложение: може да се съчетае с подобна нежна малка златна висулка, или с деликатни обеци на винт от жълто злато.
 
Ако сте от жените, които се чувстват голи без бижутата си, може да сложите тънка верижка с малка висулка, или пък семпла гривна. Все пак, препоръчително е да избягвате да носите накити със скъпоценни и полускъпоценни камъни в дните, в които сте с дрехи за спорт.
 Виж всички статии

АРХИВ

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015

Свързани продукти
МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 882 692 610 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg©2020 Всички права запазени. facebook Google+