0

Your Cart

5те най – актуални тенденции при сватбените бижута

Скоро наближава денят, в който ще се вречете на своя любим? Редица досадни подробности ви делят от най – вълнуващата покупка на сватбената рокля и на бижутата, които да подчертават най – хубавите ви черти, но и да бъдат част от световните тенденции. Искате сватбеният ден да бъде запомнящ и да се чувствате красива, Хугасян ще споделят с вас 5те най – актуални тенденции при сватбените бижута:

златни обеци и сребърни обеци

    1. Големи висящи обеци – висящите златни или сребърни обеци са класически избор за сватбени бижута. Изключително оръжие за събиране на погледите и добавяне на голяма доза блясък към една по – скромна сватбена рокля например. Подчертават лицето и ключицата и вършат чудеса за вашата визия. Висящите сребърни или златни обеци са отличен аксесоар към сватбена рокля с А-линия. 2018 г. е годината на едрите и ефектни обеци.

 

    1. Диадеми, ленти и други украшения за коса – Красивите бижута за коса заместват елегантно и красиво воала и задържат всички немирни кичури, които искат да развалят сватбената ви снимка. И с най – семплата прическа ако добавите красива лента от перли или кристали с флорални мотиви ще се почувствате като кралица. Гарантирано оригинална визия за всяка булка.

златни колиета и сребърни колиета

    1. Ефектни големи колиетаПищни колиета със скъпоценни, полускъпоценни камъни или класически перли, на няколко реда, в бохемски стил, тип чокър, колиета които покриват раменете на булката са новата тенденция. Избирайте смело, масивните колиета от злато или сребро ще стоят ефектно с рокли с дълбоко деколте и с голи рамене. Перлите са класика, с която никога няма да сбъркате.

 

    1. Колиета, които да красят гърба на булката – Нестандартно атрактивно сватбено бижу, колието за гръб е решение за сватбени рокли с дълбоко изрязан гръб и ще радва всички гости, които наблюдават как булката с трепетни стъпки наближава олтара. Нежно, висящо бижу, сребърно или златно колие, което отлично ще се съчетае с рокля с дантелени детайли.

 

  1. Нестандартни годежни пръстени и венчални халки – списание Глеймър отбеляза тази година, че все повече младоженци търсят модели годежни пръстени с нестандартна форма на камъка и на халката, предпочитат се пръстени с уникална изработка. Цветни камъни като рубини, сапфири и изумруди и други цветни скъпоценни или полускъпоценни камъни, розово злато са най – търсени не само върху годежни пръстени, но и върху сватбени халки. Венчалните пръстени са изпъстрени с камъни, по – цветни и пищни от всякога.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.