Балът наближава…изберете перфектното бижу

Наближават абитуриентските балове и започва голямото търсене на рокли и бижута. Всяка млада дама държи да бъде красива, различна и да смае своите съученици и роднини. По традиция Hugassian ще предложи най – доброто качество златна и сребърна бижутерия за своите млади клиенти, за да бъдат неотразими в нощта на бала. За да Ви бъдем по – полезни ще споделим с вас някои съвети за повече стил в съчетанията на рокли и бижута за абитуриентския бал.

Бъдете смели, грабнете масивно или асиметрично бижу

Тази година е годината на контрастите. На седмицата на модата в Париж и Ню Йорк, бижутата бяха не само задължителен аксесоар към тоалетите, а истинска атракция. Големи, масивни, различни, асиметрични бижута привличат вниманието и допълват със своята пищност новите модни линии. От друга страна се забелязват много финни бижута, които с лупа да ги търсиш, но изключително ефектни, с ексцентрични форми и послания. Златото беше номер 1 в избора на дизайнерите. Освен стандартните бижута: сребърни и златни колиета, гривни, пръстени, бяха забелязани гривни за крак ( Виктория Бекъм ), корони с различен размер, диадеми ( Долче и Габана ) и страхотно разнообразие сред обеците. Избирайте смело бижутата за бала, защото тази година модата диктува: бижутата не само са задължителни, но и главен акцент в тоалета.

Как да съчетаем бижутата с мечтаната рокля за абитуриентския бал

Ако сте избрали рокля, която е богато нашита с мъниста, кристали, пайети и перли, едрото бижу не е подходящо. Изберете ли масивно и пищно бижу, например колие, не му търсете обеци или гривна със същите размери и яркост. Рискувате да заприличате на коледна елха. Едрото златно или сребърно колие изисква пълно внимание, за това не го носете с рокля с много орнаменти и цветове или със сложна прическа с допълнителна украса. Изчистен силует рокля с V – образно деколте, най – добре рокля без призрамки и вдигната или полуприбрана коса с атрактивно колие ще ви превърнат в кралица на бала.

Спрете ли се на масивна златна или сребърна гривна не слагайте колие, оставете само гривната да привлича вниманието и добавете ако искате дискретни обеци. Пищната гривна или съчетание от гривни са подходящи за рокля без ръкав или ¾ ръкав плътно прилепнал по ръцете. Ако заложите акцента на обеците, не слагайте колие или изберете по – дискретно. Купите ли пръстен с голям камък и едра форма не забравяйте, че маникюрът трябва да е перфектен. Не прекалявайте с броя на пръстените, най – много три за двете ръце.

Ако сте решили да блеснете с бижута и искате да съчетаете поне две броя бижута, показващи със своя размер и стил Вашата ярка индивидуалност, изберете класическата малка черна рокля. Класиката винаги е на мода, особено когато става въпрос за официален тоалет. За бални рокли, които имат много дребни детайли или няколко цвята изберете изчистени и финни форми златни или сребърни бижута, които ще допълнят ефектно вашата визия и ще подчертаят красотата на роклята за абитуриентския бал.

За принцеси, които искат да прикрият някои несъвършенства

Всички принцеси трябва да бъдат неотразими на бала и да приковават погледа. Ако следват някои съвети с лекота ще минимизират своите малки недостатъци. Горещо препоръчваме на по – пълните принцеси на абитуриентския бал да комбинират дълго колие или дълги обеци с V – образно деколте, изпитана формула за издължаване на фигурата. Дългите бижута ще неутрализират пълното лице и фигура. Обеци с кръгла форма и къси колиета биха добавили обем. Подходящи са за момичета с дълга шия.

Мили, момичета, бъдете принцеси, бъдете красиви и блестете с бижутата на Хугасян, защото го заслужавате! Изберете своето бижу от специално избраната селекция уникални бижута за абитуриентските балове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *