Бижута за 2016 – година на Червената Огнена Маймунa

китайския хороскоп 2016Носенето на бижута никога не е било еднозначно – някои накити разкриват обществено положение, други са талисмани, а трети носим при специални поводи – били те астрологически, лични, или социални. Според китайския хороскоп 2016-та попада в знака на Червената огнена маймуна. Разберете какви бижута ще Ви донесат късмет в годината на маймуната.

Няколко думи за родените под знака на Маймуната

Златни обеци с аметист, цирконий, син топаз и опушен топаз

На 8-ми февруари отбелязваме началото на Китайската Нова година и навлизаме в знака на Червената огнена маймуна. Хората родени през 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 попадат под този знак. Маймуните са  интелигентни и артистични. Притежават силна инстуиция, но понякога са непредсказуеми. Известни личности родени под знака на маймуната са: Леонардо да Винчи, Чарлз Дикенс, Лорд байрон, Селин Дион, Том Ханкс, Жизел Бюндхен, Майли Сайръс, Селена Гомез и други.

На снимката: Златни обеци с аметист, цирконий, син топаз и опушен топаз. комбинацията е изключително благоприятна за родените в годината на маймуната.

Какво носи късмет на родените в годината на Маймуната?

Златен пръстен със син топаз, аквамарин и диаманти

Родените под знака на маймуната трябва да са предпазливи през тази година, както с професионалните, така и с личните си планове, не бива да се доверяват бързо на другите. Ако спазват това годината ще протече гладко за тях.

На снимката: Златен пръстен със син топаз, аквамарин и диаманти. Съчетава най-благоприятните камъни и метали за родените в годината на маймунта.

златни бижута през 2016Цветовете, които могат да помогнат на родените под този знак да наклонят везните на съдбата в своя полза са бяло, синьо и златно. Родените под този знак трябва да носят сребърни, или златни бижута през 2016, а скъпоценният камък, който ще им донесе най-голям късмет е топазът, особено синята му разновидност. Топазът се счита и за камъка, носещ материално благополучие.
На снимката: Златни обеци с гранат – прекрасен избор, за тези, които не са родени в годината на маймуната

Какво ни носи късмет, ако не сме родени под знака на Маймуната?

Златна висулка с аметист, розов кварц, цитрин, турмалинЗа всички, които не са родени под знака на маймуната, годината ще е бурна, но успешна. 2016 е перфектна за промяна. Направете си нов фитнес план, поемайте рискове – годината на маймуната ще донесе ентусиазъм и енергия, с които лесно може да осъществите плановете си. Все пак – обмисляйте ходовете си внимателно, защото бързината, с която се случват промените през тази година може да донесе негативи, ако не сте внимателни.

На снимката: Златна висулка с аметист, розов кварц, цитрин, турмалин – прекрасен медалион за годината на маймуната.

Златен пръстен с аквамарин и цирконийЩастливи цветове през годината на маймуната: Червено, оранжево, златно, сребърно и жълто.
Камъни, които носят късмет: гранат, нефрит, розов кварц, жълт кварц(цитрин), прозрачен кварц, аквамарин, аметист, кехлибар, рубин.
Щастливи метали: Злато и сребро.
Късметлийски числа: 4, 6, 9.

На снимката: Златен пръстен с аквамарин и цирконий. Аквамаринът е добър избор за тези, които не са родени под знака на маймуната.

Какви бижута да носим през годината на маймуната?

Сребърен пръстен с цирконий и аметистВъпреки, че 2016 е високосна и по традиция носим сребро, запознатите с китайския хороскоп твърдят, че в годината на маймуната се носят и златни накити. За щастие, златото е на върха на модата и през 2016 трендът да се носят златни бижута продължава. Ако се вписва в стила Ви, няма да сбъркате да носите златна маймунка – без значение дали висулка, или брошка, тя ще бди над притежателя си.

На снимката: Сребърен пръстен с цирконий и аметист за тези, които предпочитат сребро.

Пръстен от жълто злато с рубин и димантиДобре е златото да е съчетано с някой от камъните, които носят късмет в тази година – гранат, нефрит, кварц, аквамарин, аметист, топаз, кехлибар и рубин. В снимките на бижута, които сме приложили към статията са примерни за комбинациите, които ще донесат късмет и сила през годината на Червената огнена маймуна.

На снимката: Пръстен от жълто злато с рубин и диманти.

Прочетете още за годината на огнената маймуна на highviewart.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *