Бижутата на най – обсъжданата булка тази година

Сватбата на годината

Миналата събота бяхме свидетели на сватбата на принц Хари и неговата избраница Меган Маркъл. Обявено като сватбата на годината, събитието развълнува много почитатели на английската аристократична фамилия. Сравнявано със сватбата на актрисата Грейс Кели с принц Рение от Монако, със сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям и със сватбата на принцеса Даяна и принц Чарлз, тържеството беше истински празник на любовта. Вярна на своя стил, Меган заложи на изчистена бяла рокля на Живанши, напук на онези, които очакваха дантела от глава до пети, и красиви бижута с диаманти. На фона на белия изискан тоалет и канелената й кожа искреше неподправена широка усмивка, стил и подкупващ чар.

Разкошна корона, принадлежала на кралица Мери

Почитателка на фините изящни бижута и жълтото злато, пример за което е годежният й пръстен, Меган Маркъл спази традицията да носи нещо старо и нещо назаем на сватбата с принц Хари. На главата й стоеше разкошна корона, част от колекцията кралски бижута, принадлежала на кралица Мери. На своята сватба с принц Джордж ( бъдещ крал на Англия и баща на кралица Елизабет II ), Мери получава подарък красива брошка с десет диаманта. По – късно брошката е инкрустирана върху гъвкава тиара от платина с преплетени овали с малки и големи диаманти. Короната е наследена от кралица Елизабет II през 1953 г.

Бляскави диамантени обеци и златна гривна с диаманти 

Очакваше се бижутата за сватбата да бъдат дело на “ Клийв енд Компъни “, към които се обърна принц Хари да изработят годежния пръстен на бъдещата дукеса на Кембридж. Меган Маркъл обаче носеше пръстен и гривна на Картие. Те са изработили и короната за кралица Мери. Бляскави обеци от бяло злато с диаманти от новата колекция на Картие бяха съчетани със златна гривна с диаманти. От канадската фирма за бижута “ Мейсън Бъркс “, любима марка на Маркъл, много се надяваха тя да се спре на техните бижута за големия ден. На обявяването на своя годеж, бъдещата дукеса носеше обеци от жълто злато и опали на канадската марка. На коледните събития в Бъкингамския дворец също се спря на диамантени обеци, дело на Мейсън Бъркс. Каквото и да избeре, Меган Маркъл вече даде сериозна заявка за много стил и елегантност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *