Бижуто – класически и стилен подарък за абитуриенти

Златен комплект бижута за подарък

Златото като метал съществува в българската история, в приказките, легендите и ритуалите на българите. Символ на доброто, на пречистващата сила и на красотата. В народните песни златото пази от лоши сили и носи здраве и плодородие. То присъства в най – важните етапи в човешкия живот. Не случайно на новородено са зашивали златна паричка в шапчицата му, златна нишка или жълтица са добавяли в облеклото на детето при кръщене. Златна рибка, златна ябълка, златен човек са все изрази с положителна енергия в народопсихологията на българина.

В съчетание с модерното схващане за скъпоценния метал като показател за богатство и разкош, златното бижу е класика и стил, които никога няма да омръзнат. Ако изберете златно колие за абитуриент, ще подарите скъп спомен за себе си. Колието още от древността е било символ на богатство и социален статут. Днес то предлага различни послания с разнообразни златни висулки във всякакви форми, украсени със скъпоценни камъни и може да бъде съчетано със златен пръстен за абитуриенти и златни обеци. Ако изберете комплект от златни колие със златен пръстен и обеци от колекцията от уникални бижута за абитуриентския бал на Хугасян гарантирано ще направите голямо впечатление.
Златен комплект бяло, жълто и розово злато обеци, висулка, пръстен, Златен комплект с цирконий обеци, висулка, пръстен, Златен комплект бяло и жълто злато и Златен комплект бяло и жълто злато с цирконий )

Сребърни бижута за подарък

Среброто както и златото са заложени в древните разбирания на българския народ като противоположности. Златото е символизирало слънцето и мъжката енергия, а среброто месечината, женската сила и нощта. Двата метала са се преплитали в някои ритуали на древните българи. Среброто се е смятало, че притежава лечебни сили. Не случайно сребърният куршум убива нощните създания със своята магична сила. Казват, че този, който носи сребърни бижута ще се предпази от отрицателната енергия на другите. Ние вярваме най – вече в красотата на среброто и я предлагаме на клиентите си!

Сребърните бижута са по – достъпни и са чудесен вариант за подарък. Сребърното колие за абитуриенти е подарък, който може да се носи при всякакви поводи. Подарете комплект сребърни бижута от сребърна висулка, сребърна гривна, пръстен или обеци и ще направите класически подарък, който ще остане мил спомен. Изберете сребърен комплект от колекцията на Хугасян за абитуриенти и ще подарите бижута символ на елегантност, чистота и положителна енергия.
( Сребърен комплект гривна, обеци и пръстен с цирконий и перли, Сребърен комплект цирконий и аметист обеци, висулка и пръстен, Сребърен комплект с цирконий и оникс обеци и висулка и Сребърен комплект със скъпоценни камъни обеци, висулка и пръстен )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *