Бижута Хугасян

 

Как да изберем колие или гердан според деколтето на дрехата?

Новогодишната нощ наближава и независимо дали е у дома, на ресторант, или в дискотека, всяка от нас със сигурност е подбрала по-специален тоалет за случая. Вече сме описвали как да изберем обеци, които най-добре подхождат на формата на лицето ни, както и основен гид, за това как да изберем правилният тип бижу за празника. Днес ще се задълбочим малко в празничната тема и ще опишем основните видове деколтета на блузи и рокли и бижутата, които ги допълват най-добре.

златна верижка с медальонПоло яка

Въпреки че много хора свързват полото с ежедневното облекло, тази яка стои много елегантно на празничен топ или вечерна рокля. За този тип дреха най-добре да изберете бижу с по-голяма дължина. Дълга сребърна или златна верижка с медальон, или дълго колие тип верига перфектно разчупват иначе строгия вид на полото. Изберете модел според повода и ще подчертаете красотата на празничната дреха.

На снимките:
Коктейлна рокля с поло яка.
Сребърно колие с цирконий, турмалин и топаз.

Топ с лодка деколтеЛодка деколте

Този тип линия изглежда на пръв поглед непретенциозен, но всяка дама, която е носила такъв тип рокля, или блуза, знае колко лесно тя се превръща в любима дреха! Деколтето тип рокля леко загатва раменете, без да разкрива твърде много плът. Много добре се съчетава с наниз от перли, или гердан от други скъпоценни и полускъпоценни камъни. Деколтето лодка също може да бъде носено с дълга верижка с обемна висулка.

На снимките:
Топ с лодка деколте.
Дълъг златен синджир от магазини HUGASIAN.

Златно колие с мотив - спиралиКръгло деколте

Коктейлната рокля с кръгло деколте е перфектен празничен тоалет и подчертава перфектно шията и горната част на гърдите. Перфектното допълнение за кръгло деколте масивно колие с неголяма дължина. Добър избор е също и многореден гердан или наниз.

На снимките:
Коктейлна рокля с кръгло деколте.
Златно колие с мотив - спирали от магазин HUGASIAN.

Златна висулка с цирконий и черен родийV-образно деколте

V-образната яка е чест избор в празчничните топове и рокли. Тя стои много елегантно, разкрива красиво деколтето, без да разголва твърде много. Има едно-единствено правило, за избора на бижу, което може да сложите на врата си, когато носите V-образно деколте, независимо дали в ежедневието, или на празника. Изберете верижка с медальон, или висулка, която следва линията на яката. Най-добре е ако бижуто завършва 2-3 см над линията на деколтето.

На снимките:
Черен топ с V-образно деколте.
Златна висулка с цирконий и черен родий.

Късо златно колие с комплект гривнаГоли рамене

Роклите и топовете без ръкави са вечна класика във коктейлните и вечерните тоалети. Дрехите с голи рамене могат да стоят изключително елегантно, но изборът на бижу е от особено значение, за да изглежда дрехата красиво. Добър избор за рокля с голи рамене е късо колие, което плътно обгръща врата (тип нашийник), или къса златна, или сребърна верижка с висулка. Предимството на роклите без ръкави е че разкриват раменете и ключицата, изберете накит, който няма да закрива тази линия. Ако изберете къса верижка, идеалния вариант е висулката на пада 2-3 см под ключицата.

На снимките:
Рокля без презрамки.
Късо златно колие с комплект гривна от магазин HUGASIAN

златна висулка с цирконий и ониксРиза с яка

Тази година ризите са на особена почит не само в ежедневното и деловото облекло. Ако сте решили да сложите ефирна риза в празничната нощ, избере късо колие, или къса верижка с обемна висулка. Бижуто наднича от строгата линия на яката и създава интересна визия.

На снимките:
Ефирна черна риза с яка.
Нежна златна висулка с цирконий и оникс.

Това са само насоки за някои от основните типове деколтета – дълбочината на линията варира при всяка отделна дреха. Въпреки това, ако следвате съветите, лесно ще намерите правилното бижу за всеки тоалет.

 
Виж всички статии

АРХИВ

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015

Свързани продукти


Дамско колие в бяло и жълто злато

449.00 лв.
Промо: 404.00 лв.
Дамско колие в бяло и жълто злато

Колие от злато с цветни камъни

514.00 лв.
Промо: 463.00 лв.
Колие от злато с цветни камъни

Колие от жълто злато с цирконий

264.00 лв.
Промо: 238.00 лв.
Колие от жълто злато с цирконий


Златно колие ангелче

288.00 лв.
Промо: 259.00 лв.
Златно колие ангелче


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 882 692 610 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg©2020 Всички права запазени. facebook Google+