Бижута Хугасян 

Как да изберем стилни и удобни бижута за работа? (Втора част)

Миналата седмица път публикувахме първата част на статията за най-подходящите бижута за офиса и работното място. В предната статия описахме някои основни правила за накитите в работната визия и се спряхме подробно на най-подходящите обеци и пръстени за работа. Днес е време да разгледаме и другите видове бижута и аксесоари, които стоят стилно и ще завършат перфектно вашата професионална визия.

златни или сребърни колиетаКолиета и гердани за офиса и работното място

Обемните вечерни колиета не са добър избор за работа. По добре се спрете на стилна златна или сребърна верижка с малка до средна висулка. Късите гердани, които стигат до ключицата също са добър вариант за работа, както и къси златни или сребърни колиета. Единичен перлен наниз, или висулка с перли са вечна класика – перлените бижута придават стилно излъчване на почти всеки тоалет.

Нашето предложение: Верижка с перлена висулка от този изящен сребърен комплект с перли.

златни гривниКакви гривни да изберем за работа

За работа избирайте гривни от благороден метал - злато, или сребро. Може да се спрете на твърди гривни, или на гривна тип верижка. Добре е да избягвате твърде богато украсените гривни, както и гривните, инкрустирани с камъни - те са по-подходящи за вечерен повод. Дрънчащите гривни също не са добър избор за офиса. Ако носите часовник, най-добре е гривната  да стои на другата ръка, и в никакъв случай до часовника. 

Нашето предложение: Тази твърда златна гривна стои елегантно и перфектно допълва деловия вид.

златни брошкиБрошката - интересно допълнение към костюма

Когато говорим за брошки и делово облекло веднага се сещаме за Мадлин Олбрайт - първата жена, назначена за Държавен секретар на САЩ. Тя избира интересен начин да изрази негласна позиция по даден въпрос - носи различна брошка от лявата си страна при всяка среща. Журналисти и анализатори започват да наричат този маниер “дипломация на брошките”, а Мадлин Олбрайт дори публикува книга, която се казва “Разчети брошките ми”, която съдържа историята и символиката на всеки накит. Впечатляващо, нали?
 
висулка от бяло и жълто златоБрошката е бижу за смелите дами – към нея посягат малко жени и тъкмо това я прави толкова привлекателен накит. Ако искате да се отличите, или да ви забележат – добавете стилна брошка към строгия костюм. За разлика от останалите бижута, брошката може да бъде по-обемна и необичайна. Ако все пак смятате, че брошките са твърде неподходящи за вас, може спокойно да се спрете на класическия вариант - верижка със стилна висулка, като тази фина висулка от бяло и жълто злато.

Основни принципи, според които да изнеберем бижу за работното място

Въпреки, че в предната статия включихме основни правила за избора на бижута за работа, бихме искали да завършим тази статия с няколко принципа, които ще помогнат на всяка жена, желаеща да изглежда стилно и ефектно.
  1. Винаги се грижете за удобството си – Ако често говорите по телефона, изберете обеци, които няма да смачкват ухото, докато държите слушалката. Ако работата ви е свързана с писане, твърдите гривни и часовниците с дебели каишки могат да се окажат неудобни и да ви попречат да наместите добре ръцете на клавиатурата. 
  2. нежен сребърен комплект с розов рубин и цирконийНе носете постоянно едни и същи бижута – Колегите и клиентите забелязват ако сте с едни и същи дрехи всеки ден. Също се отнася и за бижутата, още повече за по-обемните накити, които правят впечатление. Най-добре е да си съставите малка колекция от стилни бижута за работа, които може да комбинирате лесно – така винаги ще има нещо различно във визията ви. Добро решение е да си купите комплект бижута, като този нежен сребърен комплект с розов рубин и цирконий - винаги можете да носите накитите заедно, или да съчетаете отделните елементи с други бижута.
  3. Избирайте украшения, които ви подхождат – Колкото и правила да има за носенето на бижута на работното място, винаги се стремете да изберете тези накити, които ви стоят добре. Ето една статия, в която може да прочетете какъв вид обеци стоят най-добре на всеки тип лице.
сребърен комплект с естествени камъниВъпреки всички добри съвети тук, най-добрият може би е последният - не следвайте сляпо всички правила. Всяко правило има изключения и вие имате свободата да ги създавате! От време на време може да сложите нещо различно, за да разчупите ежедневната визия – като този разкошен сребърен комплект с естествени камъни.

Вижте също: Тенденции в златните бижута за есен-зима 2015/2016.Виж всички статии

АРХИВ

Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017
Май 2017
Декември 2016
Ноември 2016


2018
2017
2016
2015

Свързани продукти

Златно колие с камъче

173.00 лв.
Промо: 156.00 лв.
Златно колие с камъче

Колие в бяло и жълто злато

1522.00 лв.
Промо: 1370.00 лв.
Колие в бяло и жълто златоЗлатен Комплект колие и гривна

5437.00 лв.
Промо: 4893.00 лв.
Златен Комплект колие и гривна

Златно колие с елемент VERSACE

870.00 лв.
Промо: 783.00 лв.
Златно колие с елемент VERSACE


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТЕГОРИИ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Доставка
Общи условия
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 0885/988 233
Магазин 2: Варна, бул. „Вл. Варненчик“ 7; Тел.: 0882/692 610
Офис: 052/608405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg


©2018 Всички права запазени. facebook Google+