Бижута Хугасян 

Как да изберем стилни и удобни бижута за работа?

тенденции при златните бижутаАко започвате нова работа в компания със строги изисквания относно външния вид и облеклото, искате да ви възприемат като професионалист, или просто искате да се чувствате комфортно в работния ден, тази статия ще ви помогне да изберете правилните бижута. Прочетете кои са най-подходящите бижута за офиса, както и какво да избягвате, ако искате да изглеждате стилно на работа.

Вижте още: Кои са последните тенденции при златните бижута за зима 2015/2016.

Основни правила за бижутата в офиса

Преди да видим кои са най-подходящите бижута, нека да изброим основните правила за накитите на работното място:

дълги златни висулкиИзбягвайте шумолящите бижута. Всичко което, звъни и подрънква трябва да остане в кутията ви за накити за носене в свободното време. Множество подрънкващи гривни, дълги висулки, които звънят на всяка ваша крачка – тези накити ще ви направят звездата на вечерта в дискотеката, но в офиса могат да предизвикат само неодобрителни погледи.

Не на огромните блестящи и цветни украшения. Независимо дали става въпрос за пръстени с огромни камъни, или огромни златни медальони – тези накити не са добро допълнение към работното облекло. Помпозните бижута не стоят делово и могат да предизвикат нежелана оценка от страна на колегите и началника.

Часовникът – вечният аксесоар. Макар и не точно бижу, часовникът е задължителен аксесоар към деловото облекло, дори и в нашата дигитална ера. Не е задължително да е скъп, но е добре да е стилен, без излишни елементи. И най-обикновеният модел часовник с кожена каишка и средноголям циферблат допълва перфектно деловата визия.

Най-добрите модели обеци за работното място

дискретни обеци Ако работите в консервативна среда, най-добре е да се спрете на малки и дискретни обеци. Топчета от сребро и злато, малки камъни, стилни диаманти и перли добре подхождат на всеки строг костюм и само могат да подчертаят елегантния външен вид. Ако често говорите по телефона, добър избор са също така и малки до среден размер халки – те се усещат най-малко ако дълго време трябва да държите слушалката долепена до ухото си. Халките могат да бъдат изчистени, или инкрустирани с камъни.

матови платинени обециМного е важно обеците, които носите в офиса да са от качествени метали като сребро, злато, или платина. Пластмасовите обеци, както и бижутата от некачествени метални сплави, не само изглеждат евтино, съчетани със строгия костюм, но и могат да разранят ухото и да предизвикат нежелан дискомфорт по време на работа. Преди да продължите, вижте кои модели обеци подхождат най-добре на всеки тип лице.

Нашите предложения: матови платинени обеци със среден размер, или халки в бяло и жълто злато. 

Най-подходящите пръстени за работа

стилен пръстен с камъкПръстен с перлаЗа стилен вид в офиса ви препоръчваме да не прекалявате с пръстените. Един стилен пръстен с камък, може да бъде интересен акцент на всеки тоалет. Естествено, брачните халки, както и годежните пръстени са позволени, но ако решите да носите и двете – по-добре не слагайте други пръстени на ръцете си, за да не изглеждате прекомерно натруфени. Пръстен с перла също е добър вариант, тъй като перлите отдавна се считат за класически елегантен избор при всеки повод.

Нашите предложения: Златен годежен пръстен като този на снимката, няма да наруши деловоят ви вид. Ако харесвате по-обемни бижута, изберете един-единствен пръстен като този пръстен от сребро с пясъчен авантюрин.

Очаквайте втората част на статията скоро в нашия блог.


Виж всички статии

АРХИВ

Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017
Май 2017
Декември 2016
Ноември 2016


2018
2017
2016
2015

Свързани продукти

Висящи обеци в два цвята злато

421.00 лв.
Промо: 379.00 лв.
Висящи обеци в два цвята златоМЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТЕГОРИИ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Доставка
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 0885/988 233
Магазин 2: Варна, бул. „Вл. Варненчик“ 7; Тел.: 0882/692 610
Офис: 052/608405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg


©2018 Всички права запазени. facebook Google+