Бижута Хугасян 

Модни тенденции при златните бижутта за есен-зима 2015/2016

Тази зима при бижутата, както и при дрехите се завръщат романтичните ретро модели, вдъхновени от хипи модата, от 70-те, обемните вериги от 80-те, както и бижутата с камъни. Ето няколко тренда в златните бижута от новия сезон, в които всяка модерна жена може да намери себе си и своя стил.

златни верижки със висулкаДълги златни верижки със висулка

Ако харесвате модата от 70-те то знайте, че тънките верижки със златни висулки, са особено актуални този сезон. Те чудесно ще допълнят както ефирна риза, така и ежедневна рокля. Златната висулка може да е изчистена, или инкрустирана с камъни, като нашето прелдожение тук.

 КолиетаКолиета, които лягат върху деколтето

Колиетата, които лягат върху деколтето и красиво подчертават формата му са хит през този сезон. Златното колие стига до бюста, формата е геометрична, или флорална. Такова колие допълва прекрасно вечерна дреха с голямо деколте. Както и да съчетаете красивото златно колие, покриващо деколтето няма да сбъркате и ще сте в крак с тенденциите на сезона.

Дълги златни обециДълги златни обеци

Дългите обеци отиват на всеки тоалет – както на деловия костюм, така и на коктейлната рокля. Обемните форми са вдъхновени от модата на 80-те, големите обеци инкрустирани с камъни пък са чудесно романтично допълнение за всеки тоалет. Геометричните форми са особено актуални за сезона, затова нашето предложение е дълги и обемни златни обеци с геометрична форма, които може да се съчетаят лесно със всичко и оптически подчертават и издължават шията.

Злато и перлиЗлато и перли

Перлите се завръщат през този сезон и могат да бъдат намерени навсякъде – по дрехите, пръстите и ушите. Златните бижута с перли, като тези перлени обеци са чудесно украшение не само през сезон есен-зима 2015/2016. Перлите са абсолютна класика и всяка жена трябва да притежава поне едно перлено бижу.

Пръстени с камъниПръстени с камъни

Този сезон ръцете са отрупани с пръстени – колкото повече, толкова по-добре. Можете спокойно да сложите повече от един пръстен на ръка, но е хубаво да има един акцентиращ пръстен с камъни. Изберете модел, който пасва на формата на пръстите и нека ръцете ви да блестят.

Масивни веригиМасивни вериги

Масивните колиета тип верига са вдъхновени от модата на 80-те. Съчетайте с дълги обеци, или съвсем дискретни златни халки. Веригите придават младежка елегантност на всяка дреха и отиват на всички възрасти. Нашето предложение е златна верига с геометрични елементи.

Златни гривниЗлатни гривни

Акцентирайте тоалета с масивна гривна, или пък изберете нежна комбинация от тънки златни гривни, за да сте на гребена на модната вълна през този сезон. Гривните дори позместват малко часовниците, но за сметка на това са чудесно допълнение към есенно-зимния гардероб. Ето и нашето предложение за актуална златна гривна.

Златото, златните орнаменти и дори златистите аксесоари са много актуални през този сезон. Смело отворете кутията със златни бижута и допълнете гардероба си с блясък.


Виж всички статии

АРХИВ

Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018
Януари 2018
Декември 2017
Май 2017
Декември 2016


2018
2017
2016
2015

Свързани продуктиКапковидна златна висулка

105.00 лв.
Промо: 95.00 лв.
Капковидна златна висулкаЗлатна висулка детелинка

137.00 лв.
Промо: 123.00 лв.
Златна висулка детелинка


МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТЕГОРИИ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Доставка
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 0885/988 233
Магазин 2: Варна, бул. „Вл. Варненчик“ 7; Тел.: 0882/692 610
Офис: 052/608405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg


©2018 Всички права запазени. facebook Google+