На абитуриентски бал като звезда

Не остана много време до абитуриентския бал. Ако все още не сте купили бижу, което да подчертае цялостната визия за очакваната нощ, може би сте от онези, които все още се колебаят. Ще ви покажем няколко идеи за звездна визия, които доказано привличат погледа. Освен това ще споделим подходящи предложения на Хугасян – колиета за абитуриенти, гривни за абитуриенти и пръстени за абитуриенти, които ще ви накарат да се почувствате като звезда.

Звезда като Ким Кардашиян

колиета за абитуриенти
Най – следената в социалните мрежи и най – копираната американска звезда Ким Кардашиян обича да носи бижута, които не остават незабелязани. Най – запомнящите й визии преди 2-3 години бяха комбинации с диамантени колиета, тип чокър, плътно прилепнали по врата. Напоследък тя носи бижута, които са по дизайн на нейния съпруг Кание Уест в сътрудничество с дизайнера Джейкъб Арабов, за да бъдат рекламирани при всяка нейна медийна поява. Ако искате да приличате на Ким, изберете дълго абитуриентско колие, със златна висулка, дълги атрактивни обеци или ред гривни, които да афишират вашата индивидуалност на звезда. ( Дамско колие HUGASIAN в съчетание от бяло, жълто и розово злато, Златни висулки в жълто и бяло злато с лазерна обработка, Богородица – висулка от злато, Златна гривна с ажурна изработка и цирконий, Обеци от злато с полускъпоценни камъни )

Звезда като Селена Гомез

гривни за абитуриенти
Млада, красива и талантлива, тя става известна едва на 15 год. с участие в детски сериал. Днес тя е едно успяло момиче в света на шоубизнеса, актриса и певица, с рекламни договори за милиони долари с Puma и Pantene. На своите светски появи Гомез винаги е в ослепителна рокля, с детски чар и красиви бижута, които завършват нейния елегантен стил. Обикновено тя залага само на красиви и екстравагантни обеци, но понякога се влюбва в някое фино нежно златно или сребърно колие и не спира да го носи с месеци. В ежедневието предпочита дълги и интересни колиета в бохемски стил. Ако предпочитате нейния стил изберете си изящни масивни обеци или комплект обеци и нежно тънко колие за абитуриентския бал. ( Сребърни обеци с кварц и оникс, Дамски златни обеци с ажурна изработка, Златно колие HUGASIAN в жълто злато с камъни цирконий, Златно колие HUGASIAN в жълто злато с камъни цирконий )

Звезда като Кара Делевин

пръстени за абитуриенти
Модел, актриса и популярно лице, Кара Делевин е по природа бунтар и една от най – стилно облечените дами по светските събития. Забелязана на 17 г. от търсачката на таланти Сара Дукас, открила и известния от миналото супермодел Кейт Мос, Кара става модел на редица модни марки, лице на Шанел и три пъти лице на корицата на Vougue. Днес тя се изявява като актриса. Делевин е известна с неподражаемия си стил, винаги различна и непредсказуема. Нейният стил е на крайностите, или ще носи пищно колие за бал или няма въобще да сложи бижута. Характерни за нея са обеци, разположени по цялото ухо. Не се съобразява с правила относно съчетаването на бижутата, не робува на еднаквостта, и въпреки това изглежда великолепно. Ако искате да приличате на нея, бъдете смели и не подражавайте на никого, грабнете първото колие, пръстен или гривна за абитуриентския бал, в което се влюбите. ( Златно колие с ажурна плетка и полускъпоценни камъни, Златни обеци в жълто злато с инкрустирани гранати, Златно колие HUGASIAN в жълто злато с цветни камъни, Златно колие HUGASIAN в жълто и бяло злато с цирконий )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *