На Коледа стават чудеса

Тази статия е насочена към онези от вас уважаеми господа които си задават въпроса :

Кога се подарява годежен пръстен?

Традиционно Св. Валентин е периода през който много от вас вземат решение да преложат брак на любимата жена като я изненадат с годежен пръстен с диамант. Не е нужно обаче да чакате до 14-ти Февруари за да го направите тъй като Коледните празници са вторият най- подходящ период през годината за брачно предложение.
Коледа е типичният семеен празник и по традиция се празнува в тесен кръг с най-близките роднини и приятели. Подредената маса, пламтящата камина, приятната компания и позитивната енергия която празника донася са все предпоставки за позитивен отговор от страна на любимата. Направете го с финес и без излишни официялности така както небрежно отпивате глъдка червено вино пред камината попитайте жената на живота си дали би искала да прекара с вас завинаги Коледните празници.
Разбира се тук е момента в който трябва да я впечатлите с изящен годежен пръстен с диамант изборът на който предварително сте направили от нашата колекция модели които ще задоволят всеки вкус и бюджет.
Бижутерийна фирма Хугасян изработва уникални модели пръстени от бяло и жълто злато а размера на диаманта може да бъде съобразен с възможностите ви. Ако никой от моделите не ви допада или просто желаете да ви изработим пръстен по ваш модел сте на правилното място затова побързайте и се свържете с нас за да обсъдим вариянтите. Не забравяйте че с покупката на всеки пръстен получавате и сертификат за качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *