Бижута Хугасян

 

Начинът, по който носите пръстен разкрива характера - 2 част

Носенето на пръстени на лявата ръкаВсеки човек разкрива по нещичко за себе си чрез личния си стил – дали с дрехи, аксесоари, или бижута. В статията “Какво издават Вашите бижута за Вас” сме описали подробно какво разкриват любимите накити, за характера на човека, който ги носи. Миналата седмица пък, се спряхме по-подробно върху пръстените – “Какво разкрива за нас начинът по който носим пръстените си?” и описахме значението за различното положение върху пръстите на дясната ръка. 
 
Днес ще Ви разкрием какво издава за личността Ви, разположението на пръстените върху лявата ръка.

Носенето на пръстени на лявата ръка

златни пръстениПовечето хора предпочитат да носят пръсти на дясната си ръка – едва 10% от хората биха носили пръстен на лявата си ръка. Предполага се, че предпочитанията ни къде носим украшения, са тясно свързани с това, коя е водещата ни ръка. Носенето на пръстени и други бижута на лявата ръка, се среща по-често при нестандартни личности.

Снимка: Интернет

Пръстен на палеца на лявата ръка

Нежен ажурен пръстен от бяло и жълто златоАко обичате често да носите пръстен на левия си палец то Вие сте уверен човек. Най-вероятно отрано сте изградили стабилна среда и връзки, с които се чувствате щастливи в живота си. От друга страна, макар средата и контактите ви да изглеждат непоклатими, ако нещо Ви разочарова, сте готови да зарежете всичко без много съжаление и да започнете да изграждате живота си наново.

На снимката вляво: Нежен ажурен пръстен от бяло и жълто злато от магазин Хугасян.
 
Златен пръстен със скъпоценен камъкИмате свободолюбив и волен дух, но и силна воля, затова сте способни да постигнете целите си и не сте мързеливи и безотговорни. Ако често носите пръстен на левия си палец, то се стараете в отношенията с околните – независимо дали лични, или професионални, да се държите любезно и внимателно.

На снимката вдясно: Златен пръстен със скъпоценен камък от нашият магазин.

Пръстен на показалеца на лявата ръка

Пръстен в бяло злато и цирконийАко предпочитате да носите пръстен на левия си показалец, то Вие знаете с голяма яснота какво искате от живота и как точно да го постигнете. Ако планът се обърка, това най-вероятно е свързано с независещи от вас обстоятелства. Но Вие винаги имате и план Б!

На снимката: Пръстен в бяло злато и цирконий.
 
Изящен пръстен с цирконий в жълто златоТези, които носят пръстен на левия показалец често са талантливи личности. Оптимистични, и целеустремени, те не могат да бъдат сломени нито от лоша дума, или обидно отношение. В любовта сте страстни и често сте водещия партньор във връзката.

На снимката вдясно: Изящен пръстен с цирконий в жълто злато.

Пръстен на средния пръст на лявата ръка

Разкошен коктейлен пръстен от жълто златоСъщо както и при показалеца, ако носите пръстен на този пръст, Вие много добре знаете какво искате от живота. Уверени сте в способностите си, но също така и сте много отговорни за всяко свое действие.

На снимката вляво: Разкошен коктейлен пръстен от жълто злато от магазин Хугасян.
 
Златен пръстен с цирконийСобственото Ви благополочие е от изключителна важност за Вас, и това може дори да накара околните да мислят, че сте съвършени егоисти. Но всъщност, е точно обратното! Всъщност, когато сте щастливи и в хармония със себе си, това буквално се предава на всички около Вас и тогава можете взаимно да се радвате на живота.

На снимката вдясно: Златен пръстен с цирконий.

Пръстен на левия безименен пръст

Брачни халки в жълто и бяло златоГодежните пръстени и венчалните халки, в много страни се носят именно да лявата ръка. Тази традиция идва от древността, когато се е смятало, че през левия безимен пръст преминава вената на любовта. Прочетете още за тази традиция в статията “Годежните пръстени през вековете”.

На снимката вляво: Брачни халки в жълто и бяло злато от нашия магазин.
 
Венчални халки от жълто злато с черен родийАко редовно носите пръстен на безименния пръст на лявата ръка, то Вие сте практична личност. Не харчите неразумно, мислите за бъдещето умеете да пестите времето и парите си. Вие рядко може да бъдете въвлечени в лековати приятелства и безсмислени връзки.

На снимката вдясно: Венчални халки от жълто злато с черен родий.

Научете още: "Как да изберем удобни и красиви венчални халки?"

Пръстен на лявото кутре

Овален пръстен от жълто злато с цирконийПръстен на лявото кутре най-често означава, че сте самоуверен, но често и доста своенравен човек. Имате развита интуиция, на която може да разчитате. Имате великолепни идеи, но с Вас се работи трудно и хората с по-мек характер се отказват лесно да бъдат в екип с Вас.

На снимката вляво: Овален пръстен от жълто злато с цирконий.
 
Златен прътстен с цирконий и елементи сърцаОт друга страна, бунтарският Ви дух често Ви подтиква да извършите наглед немислими неща! Обичате свободата си повече от всичко и не бихте позволили на никого да се намесва в изборите Ви.

На снимката вдясно: Златен прътстен с цирконий и елементи сърца.Виж всички статии

АРХИВ

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015

Свързани продукти

Бяло злато пръстен с циркон

122.00 лв.
Промо: 110.00 лв.
Бяло злато пръстен с циркон
Златен пръстен с контур на сърце

282.00 лв.
Промо: 254.00 лв.
Златен пръстен с контур на сърцеМЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Адрес: бул.„Княз Борис I“№ 44 А;
Тел.: 359 882 692 610 - управител
E-mail: hugasian@abv.bg©2020 Всички права запазени. facebook Google+