Начинът, по който носите пръстен разкрива характера – 2 част

Нежен ажурен пръстен от бяло и жълто златоАко обичате често да носите пръстен на левия си палец то Вие сте уверен човек. Най-вероятно отрано сте изградили стабилна среда и връзки, с които се чувствате щастливи в живота си. От друга страна, макар средата и контактите ви да изглеждат непоклатими, ако нещо Ви разочарова, сте готови да зарежете всичко без много съжаление и да започнете да изграждате живота си наново.

На снимката вляво: Нежен ажурен пръстен от бяло и жълто злато от магазин Хугасян.

Златен пръстен със скъпоценен камъкИмате свободолюбив и волен дух, но и силна воля, затова сте способни да постигнете целите си и не сте мързеливи и безотговорни. Ако често носите пръстен на левия си палец, то се стараете в отношенията с околните – независимо дали лични, или професионални, да се държите любезно и внимателно.

На снимката вдясно: Златен пръстен със скъпоценен камък от нашият магазин.

Пръстен на показалеца на лявата ръка

Пръстен в бяло злато и цирконийАко предпочитате да носите пръстен на левия си показалец, то Вие знаете с голяма яснота какво искате от живота и как точно да го постигнете. Ако планът се обърка, това най-вероятно е свързано с независещи от вас обстоятелства. Но Вие винаги имате и план Б!

На снимката: Пръстен в бяло злато и цирконий.

Изящен пръстен с цирконий в жълто златоТези, които носят пръстен на левия показалец често са талантливи личности. Оптимистични, и целеустремени, те не могат да бъдат сломени нито от лоша дума, или обидно отношение. В любовта сте страстни и често сте водещия партньор във връзката.

На снимката вдясно: Изящен пръстен с цирконий в жълто злато.

Пръстен на средния пръст на лявата ръка

Разкошен коктейлен пръстен от жълто златоСъщо както и при показалеца, ако носите пръстен на този пръст, Вие много добре знаете какво искате от живота. Уверени сте в способностите си, но също така и сте много отговорни за всяко свое действие.

На снимката вляво: Разкошен коктейлен пръстен от жълто злато от магазин Хугасян.

Златен пръстен с цирконийСобственото Ви благополочие е от изключителна важност за Вас, и това може дори да накара околните да мислят, че сте съвършени егоисти. Но всъщност, е точно обратното! Всъщност, когато сте щастливи и в хармония със себе си, това буквално се предава на всички около Вас и тогава можете взаимно да се радвате на живота.

На снимката вдясно: Златен пръстен с цирконий.

Пръстен на левия безименен пръст

Брачни халки в жълто и бяло златоГодежните пръстени и венчалните халки, в много страни се носят именно да лявата ръка. Тази традиция идва от древността, когато се е смятало, че през левия безимен пръст преминава вената на любовта. Прочетете още за тази традиция в статията “Годежните пръстени през вековете”.

На снимката вляво: Брачни халки в жълто и бяло злато от нашия магазин.

Венчални халки от жълто злато с черен родийАко редовно носите пръстен на безименния пръст на лявата ръка, то Вие сте практична личност. Не харчите неразумно, мислите за бъдещето умеете да пестите времето и парите си. Вие рядко може да бъдете въвлечени в лековати приятелства и безсмислени връзки.

На снимката вдясно: Венчални халки от жълто злато с черен родий.

Научете още: „Как да изберем удобни и красиви венчални халки?

Пръстен на лявото кутре

Овален пръстен от жълто злато с цирконийПръстен на лявото кутре най-често означава, че сте самоуверен, но често и доста своенравен човек. Имате развита интуиция, на която може да разчитате. Имате великолепни идеи, но с Вас се работи трудно и хората с по-мек характер се отказват лесно да бъдат в екип с Вас.

На снимката вляво: Овален пръстен от жълто злато с цирконий.

Златен прътстен с цирконий и елементи сърцаОт друга страна, бунтарският Ви дух често Ви подтиква да извършите наглед немислими неща! Обичате свободата си повече от всичко и не бихте позволили на никого да се намесва в изборите Ви.

На снимката вдясно: Златен прътстен с цирконий и елементи сърца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *