Ник Джонас и Приянка Чопра – 3 дeна сватба с фойерверки и боливудски танци

Хугасиян сме страстни любители на звездни сватби, звездни бижута и най – вече на приказки в замък. Ето защо нямаше как да не притаим дъх пред новината за тридневната сватба на звездите Ник Джонас и Приянка Чопра. Изключително любопитна двойка – младият 26-годишен певец Ник Джонас, който често ни пее от любимите музикални канали и зашеметяващата 36-годишна екзотична красавица Приянка Чопра. Мис Свят за 2000 г., изпълнител на музика и актриса от сериала Кунатико, тя е звезда в Индия и в Америка. Ник Джонас е само на 6 години, когато го откриват и започва участията си на Бродуей. Който го е гледал и слушал знае, че той е достатъчно уверен и успешен изпълнител, на 26 години е същински шлифован диамант. Двамата се запознават лятото на 2017 г., след третата среща Джонас признава на майка си, че ще се ожени за Приянка. Само четири месеца след годежа им гледаме снимките от американско-индийската им сватба. Тържеството е блясък, фейерверки в небето, боливудски песни, танци, мач по крикет и традиционни американски и индийски ритуали.

Шлифовани диаманти до съвършенство, разнообразие от диамантени пръстени, диамантени обеци и висулки с диаманти.

Сватбата се състои в шестата по големина частна резиденция – индийския дворец Умаид Бхаван, собственост на махараджата на Джодпур. Една нощувка в президентския дворец струва 7000 долара. Част от резиденцията е хотелска, други части се заемат от великолепни градини 105 декара. На сватбата са изпълнени християнска и хиндуиска церемонии. Преди двете церемонии двамата не пропускат индийската традиция за шарене на ръцете с къна mehndi. На християнския ритуал младоженците са облечени в тоалети на Ралф Лорън. Роклята на Приянка Чопра е ръчна изработка, 1826 часа са необходими за ръчната бродерия с кристали Сваровски и вграждането на два милиона перли. Булката носи зашеметяващите 23 метра тюлен воал. На следващия ден Приянка облича традиционно индийско облекло lehenga от две части, дело на индийския дизайнер Sabyasachi Mukherji. Добавяйки червен воал с френска бродерия, булката довършва своя индийски тоалет със западно влияние и признава, че това е тя. Ник Джонас се пременя в традиционен индийски сватбен костюм sherwani и тюрбан в златисто.

Златни сватбени халки и сребърни сватбени халки за незабравимия сватбен ден.

Миналото лято Приянка Чопра каза “ да ” на Ник Джонас като прие годежния диамантен пръстен, закупен от Tiffany & Co. Той струва на американския певец 200 хиляди долара – диамантен пръстен с платина от най – високо качество. След време Чопра призна, че винаги си е мечтала годежния й пръстен да бъде купен от Tiffany & Co, детска мечта родена от филма “ Закуска в Тифани “. Признава още, че самата тя е посяла много семенца в главата на своя любим, за да не сбърка мястото. Добре, че Ник разбира от намеци и й предлага с мечтания диамантен пръстен. След снимки, на които Чопра излиза от летището в Делхи, сваля годежния пръстен и го скрива в джоба на дънките си, имаше известно заиграване с папараците. Двамата показваха златни халки на дясната си ръка, после на лявата на средния пръст едновременно. Днес те носят вече сватбени халки, където трябва, сватбени халки, дело на Chopard.

Хугасиян – магазин за злато, сребро и диаманти, мястото, където можете да сбъднете своите мечти. Посейте семенца в нечия глава, за да не обърка магазина, Хугасян – мястото, където да откриете красиви бижута за ценители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *