Пищно бижу – най-добрият подарък за Коледа

Сребърно колие за коледен подаръкМодата на семплите бижута и аксесоари отмина, за да даде ред на пищните обици, колиета, гривни и пръстени, които ще бъдат истински хит тази Коледа.

С наближаването на празника еуфорията за пазаруване на подаръци става все по-голяма. Традиционно и тази година ще се подаряват бижута – дълги, плетени и висящи – три думи описващи последните колекции в луксозните магазини за бижута. Бижутерийна фирма HUGASIAN също залага на масивните украшения.

Друга съществена разлика с минали години е, че тази Коледа среброто се предпочита, макар и златото да е класически подарък. Най-новите модни линии предлагат на вниманието на дамите предимно сребро и по традиция го комбинират с камъни. Отличават се с начина на изработка, специфично надраскване на повърхността придава изкуствени отблясъци на бижуто, без да са използвани кристали.
Ако не сте привърженик на лъскавите накити, можете да изберете за вас или ваш близък бижу с матирана повърхност. Моделите са отново масивни в разнообразни форми и големина
Комплект сребърни бижута с камъни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *