Само за мъже: какво искат жените за св. Валентин

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Мъже, дискусията “за”, или “против” св. Валентин е напълно безсмислена! Независимо дали Вие сте романтичен тип, или не, дали Вашата нежна половинка твърди, че “този празник няма никакво значение” за нея, знайте едно – всяка жена би била силно поласкана, да получи неочакван подарък за празника на влюбените.
Ако искате да подарите нещо наистина стойностно, което говори красноречиво за чувствата Ви към Нея – никога няма да сбъркате, ако и подарите красиво бижу. Цветята увяхват, шоколадът бива изяден, почивката – отлита, но нежния накит остава и завинаги ще е символ на Вашата любов и внимание към любимата.
За много представители на силния пол избирането на подарък на любимата жена изглежда като непосилна задача. Ето защо решихме да опишем няколко типа бижута, които са чудесен подарък за св. Валентин.

Бижу с форма на сърце

Бижу с форма на сърце

Това е класически символ на любовта, разпознаваем и недвусмислен. Независимо дали е висулка с гормата на сърце, пръстен с инкрустиран камък, полиран в сърцевидна форма, или пък обеци, този подарък ясно говори за чувствата Ви.

На снимката вдясно: Висулка във формата на сърце от платина с инкрустирани цирконии. Класически избор за празника.

Сребърна висулка във формата на сърцеОгледайте кутийката с бижута на любимата жена, за да видите какво обича да носи. Ако харесва медалиони, то несъмнено висулка със сърцевидна форма е най-добрият подарък за св. Валентин. Ако Вашата избраница не слага колие всеки ден, но за сметка на това има десетки чифтове обеци, то в такъв случай е уместно да попълните колекцията и с чифт сърцевидни обеци.

На снимката вляво: Сребърна висулка във формата на сърце. Страхотен подарък за тези дами, които обичат да носят сребро и бели метали.

Пръстен за св. Валентин

Пръстен за св. Валентин

Ако сте намерили жената, с която знаете, че искате да прекарате живота си, какво по-хубаво за подарък за празника на влюбените от годежен пръстен? Не е толкова трудно да изберете бижу, което ще и подхожда. Вече сме описали някои полезни трикове, които ще Ви помогнат да изберете най-подходящия годежен пръстен за избраницата на сърцето си.

На снимката вляво: Платинен годежен пръстен с цирконий.

Платинен годежен пръстен с цирконийГодежните пръстени могат да бъдат златни, или сребърни, инкрустирани с най-разнообразни скъпоценни камъни. Безспорно, класическият вариант е пръстен с диамант. Ако сте решили да подарите точно такъв пръстен, непременно вижте какви са различните форми на камъка, както и как да изберете годежен пръстен с диамант.

На снимката вдясно: Изящен пръстен от бяло злато с диамант.

Бижу с послание за св. Валентин

Бижу с послание за св. ВалентинНе е задължително да подарите бижу с форма на сърце, за да изразите обичта си. Понякога най-подходящия подарък може да е бижу, което носи лично послание, известно само за Вас и за любимата жена. Ето защо, накит, гравиран с лично послание е един от най-подходящите подаръци за св. Валентин.

На снимката вляво: Нежна висулка – ангелче от бяло злато. За да и покажете, че е Вашият ангел.

Златна висулка тромпетЛичното послание, може и да не е изразено с думи. Медалион, изобразяващ любимото цвете, или животинче на жената до Вас може да бъде много по-личен и красноречив, отколкото висулка със сърце. Такъв подарък ще и покаже, че сте опознали вкусовете и предпочитанията и добре и това ще направи истински щастлива!

На снимката вдясно: Златна висулка тромпет. За почитателки на джазовата музика.

Стилно бижу за празника на влюбените

Стилно бижу за празника на влюбенитеАко Вашата любима е почитателка на модата и винаги с внимание подбира всеки елемент от облеклото си, то най-добрият подарък за св. Валентин е стилен накит. В този случай най-добре да се посъветвате с някого. Най-добрата приятелка на Вашата нежна половинка със сигурност ще Ви помогне много, тъй като познава добре вкусовете и.

На снимката вляво: Златни обеци висулки. В момента геометричните мотиви при златните бижута са много актуални.

пръстен от розово сребро и опушен топаз

Недостатъка в този сценарий е дискретността – трябва да прецените дали съветничката ще съумее да запази изненадата в тайна. Ако не искате да рискувате, вариантът е да се посъветвате за модните тенденции в бижутата с консултант-продавача в магазина, или дори да прелистите някое актуално списание.
На снимката вдясно: Този пръстен от розово сребро и опушен топаз ще изкуши всяка любителка на модата, тъй като в момента цветното сребро е на особена почит.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *