Бижута Хугасян

 

Златни бижута за абитуриенти

Бижута за абитурентиВече сме в месеца на абитуриентските балове и някои от най-нетърпеливите абитуриенти сигурно се подготовят за вълнуващото събитие, а други все още оглеждат безбройните предложения на пазара за дрехи, обувки, аксесоари и бижута.

С всяка изминала година балните тоалети стават все по-смели, пъстри и предизвикателни, декорирани с камъни, кристали, пайети и брокат. Класическите, семпли предложения също се радват на голяма популярност след младите дами, а различните видове рокли налагат внимателен избор на бижута и аксесоари.

Традиционните бижута за бала са от масивно злато или сребро, подарък от роднините. Но в последните години момичетата повече залагат на леките, цветни бижута, а бижута с диаманти стават все по - популярни. Разбира се, трябва да се съобрази бижуто с тоалета – пищните, богато орнаментирани рокли налагат семпли бижута, с по-изчистените модели можете да си позволите по-ефектни бижута в по-големи размери. Най-добрия вариант е да се спрете на комплект от бижута – колие, гривна, обици и пръстен.


1. Златни бижута – Бижутата от злато могат да бъдат не просто аксесоар към балния тоалет за задоволяване на суетата, а истинска инвестиция. Какво по-добро оправдание да си купите ново бижу?

Златото е благороден метал, който не губи своята стойност във времето.

То е траен материал, който при правилна грижа ще запази своя външен вид неограничено дълго и може да остане ценна семейна вещ. Златото не потъмнява и не оставя следи по кожата, както се случва при някои други метали, използвани за изработката на бижута.

Златните бижута са винаги на мода. То може да бъде изработвано във всеобразни форми и позволява оформянето дори на много тънки нишки, които са достатъчно здрави. Ако все пак в даден момент решите, че старите ви златни бижута са ви омръзнали, може да използвате материала и да ви бъдат изработени нови.

Как да изберете правилното златно бижу? Ето няколко съветаа:

На пазара често се срещат позлатени бижута. При тях основата е от друг метал, а само горният слой е златен. Макар да са по-евтини, това е свързано и с много недостатъци – те не са стойностни така както бижутата от чистото злато. С времето горният слой се изтрива, което променя външния вид на бижуто.

Теглото на златото се измерва в грамове. По-масивните бижута съответно излизат по-скъпи, но за сметка на това са по-здрави и по-устойчиви на износване.
Виж всички статии

АРХИВ

Декември 2019
Ноември 2019
Декември 2018
Ноември 2018
Октомври 2018
Юни 2018
Май 2018
Април 2018
Март 2018
Февруари 2018


2019
2018
2017
2016
2015

Свързани продукти
МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А;
Тел.: 359 885 988 233
Офис: 359 52 608 405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg; hugasian@abv.bg©2020 Всички права запазени. facebook Google+