Бижута Хугасян 

Общи условия за ползване на сайта Hugasian.bg

 

Настоящите общи условия дават информация и правилата за ползване на електронния магазин Hugasian.
 1. www.hugasian.bg е уебсайт, който представлява Интернет магазин за електронна търговия на бижута.
 2. Магазинът предлага сребърна, златна и стоманена бижутерия, произведена и внесена от Hugasian , която се доставя чрез куриерска фирма, до посоченият от клиента адрес.
 3. Всеки един потребител се съгласява с правилата на настоящите общи условия за цялото време на ползване на сайта, от първоначалното влизане до напускането на уебсайта.
 4. Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, нарушаващи или увреждащи права или интереси на трети лица.
 5. Предлаганите бижута могат да бъдат подредени по различни показатели, съгласно изискванията и предпочитанията на клиента и предлаганата класификация в сайта.
 6. Предлаганите оферти за бижута съдържат основна информация за предлаганото изделие съобразно вида му, тегло и също така указват цената му.
 7. Указаната в сайта цена се отнася за конкретното тегло на изделието. В случай, че размера на бижуто трябва да бъде коригиран и това промени теглото му спрямо посоченото в сайта, то цената му също ще бъде коригирана - ако изработеното за клиента бижу е с тегло по-малко от посоченото в сайта, то и цената на изделието ще бъде пропорционално по-малка и обратното. При евентуални различия в теглото и цената на произведеното за клиента изделие, последният ще бъде уведомен по e-mail и/или телефон и окончателната сделка ще стане само със съгласие на клиента.
 8. Офертите, описани в hugasian.bg са придружени със снимков материал.
 9. Цената, указана на стоката е за един брой, в български лева, с включено ДДС и е без включена доставка.
 10. Поръчването на бижу става чрез натискане на бутона "поръчай". Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и HUGASIAN, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). HUGASIAN си запазва правото да изиска капаро по договаряне от клиента, ако сумата за поръчката му е значителна.
 11. Клиентът посочва основните параметри на желаното от него изделие, съгласно представените опции и вида на стоката (размер за пръстени и халки, цвят на златото). За подробно уточняване на поръчката, клиентът трябва да се свърже с нас на тел:052/633305 или 0885988233
 12. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с клиента в срока на доставка.
 13. Посочването на неверен/сгрешен адрес или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва HUGASIAN със задължението за изпълнение на доставката.
 14. HUGASIAN и Политиката за защита на личните данни Виж тук.
 15. HUGASIAN и Политика за използване на бисквитки Виж тук.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

 1. Клиент, поръчал стока от електронния магазин www.hugasian.bg, има право да откаже поръчката, само в следните случаи:
 2. - Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката;
  - Ако е възнакнала повреда на стоката или нейната опаковка при транспортирането;
  - Рекламации по гореизброените пунктове се извършват само в момента на доставката.
  - Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.
         
 3. При отказ за получаване на стоката се съставя протокол в момента на доставката. Ако клиентът откаже подписването на протокола, се приема, че отказът му за получаване на стоката е неоснователен и той дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката.
 4.  След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да направи рекламация в срок от 30 дни указани в гаранционните условия на сертификата, придружаващ изделието на телефон 052/633305 или 088598823.
 5. При доставката клиентът получава сертификат, съдържащ вида на изделието, вида на метала и камъните (ако има такива), цвят, честота и карат за бижута с естествени камъни/, тегло на изделието, цената му.
 6. Рекламации не се приемат при условие, че клиентът е посочил грешен размер на изделието. По желание на клиента може да се извърши корекция на изделието с новите параметри за негова сметка.


 
 
 
 МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТЕГОРИИ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Доставка
Общи условия
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 359 885 988 233
Офис: 359 52 608 405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg
            hugasian@abv.bg


2019, Всички права запазени. facebook Google+