Бижута Хугасян 

За Бижута Hugasian

Златна и сребърна бижутерия HUGASIAN е основана през 1990 г. от майстор-бижутер Карло Хугасиян, потомствен златар от 1935 г. Той е открил първата "Златарска къща" в град Варна. Член е на Задругата на майсторите на Народните Художествени занаяти през 1986 г., и по-нататъшен член на Занаятчийската Камара в гр. Варна. Носител е на приза "Златната ръка" по случай конкурса за 10 годишният юбилей от създаването на "Минерал Сувенир".

HUGASIAN е семейна фирма. Традиция е предаването на ювелирното изкуство вече трето поколение .Разполагаме със собствена технологична база и затворен производствен цикъл, с фирмен магазин в град Варна намиращ се на
бул."Княз Борис I" № 44а в близост до църква "Св. Николай Чудотворец". Изпълняваме специални поръчки на скулптори от злато и сребро, и бижута уникати. Предлагаме услуги, като обмяна и изкупуване на злато, ремонти, реставрация, позлатяване, посребряване и изкуствено застаряване на бижута.

В магазин за бижута Хугасян ще откриете изящество, стил и модерни дизайнерски решения, които да ви накарат да се чувствате единствени и специални. 
 
Ние разбираме, че купуването на бижута понякога е голямо решение и ценна инвестиция за бъдещето. За това ви предлагаме експертно мнение и съвети, когато търсите сребърни и златни пръстени, обеци, висулки, колиета и комплекти. Споделете с нас мечтите си, когато избирате годежен пръстен или сватбена халка. Ще ви предложим богат избор от диамантени пръстени и годежни пръстени с цирконий, които по ваше желание можем да гравираме с послание. За големия ден изберете от нашия каталог венчални халки от злато, с цирконий или други камъни, които ще се превърнат във  вечен знак за принадлежност и любов. Изработваме по ваш проект и визия бижута и скулптури от сребро и злато. Вашите идеи могат да се превърнат в бижута уникати. Стремим се да ви обслужваме качествено и да ви предлагаме бижута, които да ви носят възхищение и гордост.  
 
“ Бижутата са онова малко нещо, което има силата да те накара да се чувстваш единствен”
 

HUGASIAN е регистриран в национален бизнес каталог Espravki.com

МЕНЮ
За нас
Услуги
Блог
КАТАЛОГ
Диаманти
Злато
Сребро
Кутийки за бижута
ИНФОРМАЦИЯ
Политика за защита на личните данни
Често задавани въпроси
КОНТАКТИ
Магазин 1: Варна, бул. „Княз Борис I“ № 44 А; Тел.: 359 885 988 233
Офис: 359 52 608 405
E-mail: hugasian.bg@abv.bg
            hugasian@abv.bg


2019, Всички права запазени. facebook Google+