0

Your Cart

5 причини да подарим бижу за Коледа

Коледата е преди всичко семеен празник, прекрасен повод да се замислим за бързо препускащото време и за най – близките хора. Отделяме време и усилия да потърсим и да изберем подарък, който да ги зарадва. Всичко си струва, когато видим искрената радост и смайване на тези, на които държим най – много. Истината е, че скъпите подаръци не са задължителни, но имат силата да доказват нашата щедрост, внимание и отдаденост. Подаръкът бижу не е само красота, символика и лично предпочитание, а ценност със стойност, която ще се запази през годините. Ето защо според нас, магазин Хугасян, трето поколение бижутери, качествените бижута са най – добрият подарък за Коледа.

Бижутата са емоция и красив спомен

Забързани в ежедневието, не ни остава време да обърнем достатъчно внимание на близките си. Коледата приятно ни задължава да отделим време, да разгледаме сайтове или да посетим магазини, за да изберем бляскаво колие, ослепителни обеци или красив пръстен. Бижутата са красива емоция, особено, когато ги купуваме и смятаме, че те истински ще зарадват любимите ни хора. Предчувстваме с любов и внимание, емоцията, която ще предизвикаме в момента на подаряването. Не е необходимо да е скъпо бижу, защото жестът понякога е по – скъп от стойността на подаръка.

Подарете емоция с диамантен завършек!

Бижутата са подарък, който трае вечно

Бижутата имат уникалната способност да запечатват спомени. Като аромата на любимия парфюм, който сте си сложили в онази романтична нощ на първи трепети с любимия, като стара песен, на която сте лудували и сте се забавлявали с най – добрите си приятели. Подареният годежен пръстен винаги ще пази спомена за силната любов и щастие. Подарените обеци винаги ще ви напомнят колко специални сте се почувствали, дори в сегашния тъжен ден. Колието от онази витрина, което поискахте и веднага получихте, не се ли превърна в незабравим спомен на една минала и днешна кралица. Изберете коледен подарък от каталога на Хугасян и направете подарък, който трае вечно и запечатва силни емоции.

Бижутата никога не излизат от мода

В блога на best.hugasian.bg сме писали много за популярните стари скъпоценни камъни, които се пазят от колекционери и музей. Безценни бижута предавани от ръка на ръка, с нарастваща стойност, които никога не излизат от мода. Тяхната стойност и красота винаги ще затвърждава статута на кралици, принцеси и популярни личности. Пътят им минава през най – известните бижутерски ателиета в Европа и Америка. Там претърпяват различни трансформации – от висулки за колиета в брошки, от обеци в колиета или запазват оригиналното си предназначение, но не губят от блясъка и красотата си. Бижутата никога не излизат от мода, защото докато придобиват патината на времето и силата на вечния живот, цената им расте неимоверно.

Златни и сребърни бижута с богата символика за тези, които не обичат да говорят, а доказват любовта си!

Бижутата носят символика

И най – дребното бижу може да направи огромно впечатление със силата на своята символика. От една страна значение носи формата, от друга вида на камъка, метала или историята на бижутата. Златните и сребърните бижута във формата на сърце, ключ, животно, зарче или други форми разкриват много за чувствата, характера или посланието, което искаме да отправим. Диамант, рубин, сапфир, изумруд или перли символизират съответно силни послания като вечна любов, мъдрост, лоялност и чистота. Златото и среброто освен своята чиста красота, са символ на богатство и охолство. Избирайки бижу с минало, било то част от семейната или чужда история ние подаряваме силата му с пожелание за същата щастлива съдба.

Бижутата не остаряват

Диамантеният пръстен струва колкото нов смартфон. Помните ли за миналата коледа си подарихте най – новия модел високотехнологичен Самсунг, наложи се да спестите доста средства, а тази коледа цената му е паднала наполовина. Това нямаше да се случи ако бяхте купили диамантен пръстен или диамантени обеци. Няма друга материална ценност като бижуто, което улавя специалните моменти, превръща се в безценна вещ, но и запазва своята стойност през годините. Ако изберете да подарите на близките си коледен подарък – качествено и луксозно бижу, не само подчертавате своята щедрост и внимание, но и подарявате инвестиция за бъдещето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.