Годежен пръстен за принцеси

 Започваме поредица от истории за най – скъпите годежни пръстени. Най – исканите, най – желаните и най – красивите бижута за всяка жена. Годежният пръстен носи вълнение, надежда за по – добър живот, за благоденствие и за щастливо бъдеще. Има ли нещо по – любопитно от живота на звездите, техните връзки, годежи и сватби.

Всички обичаме приказната история за принцесата и принца, които заживели щастливо. Като говорим за принцеса, няма как да не си припомним принцеса Даяна, пищната й сватба през 1981 г., ослепителната й усмивка и огромният – седем метра и половина шлейф. Хиляди погледи са вперени в принцесата и принца, които се возят в стъклена каляска с шест от конете на кралицата.

Чарлз, принц на Уелс, предложил на Лейди Даяна Спенсър през февруари 1981 г. с прекрасен годежен пръстен от бяло злато, украсен с овален син сапфир 12 карата, с ореол от 14 малки диаманта. Даяна сама избрала годежния си пръстен от каталога на Garrard’s jewellery, напълно достъпен за масова покупка, което озадачило мнозина на времето.

Едно от най – скъпите бижута в света, носещ великолепие и аристократичен разкош. Не случайно това е годежният пръстен, с който принц Уилям, дук на Кембридж, предлага на своята избраница Кейт Мидълтън. По – късно на сватбата, дукесата на Кембридж е повече от ослепителна с кралска тиара, принадлежала на майката на кралица Елизабет, изработена от 1000 диаманта.

Годежният пръстен на лейди Даяна е оценен през 1981 г. на 28 хил. паунда, или 47 хил. долара, днес стойността му се е увеличила десетократно – 300 хил. паунда или около половин милион долара. Три пъти повече от годежния пръстен на кралица Елизабет. ( 168 хил. долара ). Задължение или повод за щастие, бижуто е разумна инвестиция в бъдещето.

Разгледайте нашите предложения за годежни пръстени, ще откриете варианти от бяло злато, сапфири и диаманти. Почувствайте се част от романтичната приказка за принцове и принцеси. Послушайте съвета на лейди Даяна: “ Правете само това, което ви казва сърцето “.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *