Годежът на годината

 В приказките историята за обикновеното момиче, което печели сърцето на принца и се омъжва за него остава в сърцата ни. Във филмите тази история е класика и дори клише. В реалния живот ни се струва невъзможно. Тази година една от най – интересните новини е годежът на лошото момче принц Хари за американската актриса Меган Маркъл.
 Обикновено момиче със смесени корени, баща афроамериканец, разведена актриса, работеща и живееща в Торонто. Годежът им е обявен в Twitter от кенсингтънската канцелария. Кралица Елизабет II е дала благословията си. Не е ли невероятно колко много са се променили порядките и колко е лесно да се мечтае за невъзможните неща от приказките.

 

 Запознали се през лятото на 2016 г., тази година обявиха годежа си и показаха на обществеността годежния пръстен. Изработен от три диаманта по идея и дизайн на принц Хари от официалния бижутер на кралицата “ Клийв енд къмпани “. Годежният пръстен представлява върху златна халка един по – голям бял диамант от Ботсвана, любима дестинация на принц Хари, отстрани с два по – малки, част от колекцията бижута на лейди Даяна. Диамантите са били част от нейна брошка.
 Красивият годежен пръстен сапфир с ореол от диаманти на принцеса Даяна е вече подарен през 2010 г. от принц Уилям на Кейт Мидълтън. Принц Хари иска майка му да участва в най – щастливия момент в живота му, за това избира въпросните диаманти, които да красят ръката на любимата му. Заради историческата стойност на диамантите, принадлежали на любимката на англичаните, пръстенът е високо оценен на половин милион долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *